Windows

Limitsiz Özellikler Windows Bayi Paketlerimizde !

Yeni Windows Bayi Hosting ( Reseller )  paketlerimiz siz değerli müşterilerimizin satışına sunulmuştur.Yeni paketlerimizde yüksek sunucu kaynakları ve  SSD Disk yapısının  yanı sıra paketlerde limitsiz özellikler sunulmuştur.Tüm paketlerimizde limitsiz disk alanı , Limitsiz Trafik , Limitsiz Email  ve Ücretsiz SSL sertifikası sunulmaktadır.
Windows paketlerimizde limitsiz MSSQL veritabanı hizmetide sağlanmaktadır.Ayrıca son sürüm ASP ve .NET Desteği , MVC 5  ve .Net Core desteğide bulunmaktadır.Böylece projelerinizi sorunsuz alt yapımızda barındırabilirsiniz.

Windows Bayi paketlerimizdeki Özellikler :

–  İstanbul Lokasyon Tier III+ Verimerkezi
– Yeni  Çift İşlemcili Kurumsal Sunucular
–  SSD Diskli Hızlı Bulut Alt Yapısı
– Yeni Windows Server 2016 işletim sistemi
– ASP.NET 2.0, 3.5, 4.0 ve 4.x destekleri
– ASP.NET MVC 3 , MVC 4 , MVC 5  ve .NET Core Desteği
– PHP 5.6 , 7.0 , 7.1 ve 7.2 Desteği
– MSSQL ve  MySQL  veritabanı sunucu destekleri
– Yeni Plesk Onyx  Türkçe Kontrol Paneli ile daha verimli Reseller (Bayi) Hosting paketi yönetimi ve müşteri yönetim alanları.

Bunun yanı sıra tüm paketlerimizde olduğu gibi Ücretsiz Taşıma hizmeti sunmaktayız.Farklı firmadaki sitelerinizi paketinize ücretsiz taşıyoruz.Hizmetlerimizden yararlanmak için Windows Bayi Hosting sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu