HostingKAMPANYALAR

Hosting Kupon Kodları – %20 Promosyon

En iyi teklifi sunduğunu iddia edip kupon ve promosyon kodu yayınlayan birçok web sitesi bulunmaktadır. Ancak gerçek anlamda en avantajlı kuponları ve indirimleri görmek herkesin hakkı olduğunu düşünen Hostixo, ihtiyacınız olan tüm bu kuponlara çok rahat ulaşabilmeniz için muhteşem bir seçenektir.

Hosting kupon kodu ve özel kampanya promosyon kodlarını tüm kullanıcılarımıza sunmak için hazırladığımız yazımızda sitemize özel kodlara ulaşarak kullanmanız durumunda ürünlerimize dilediğiniz gibi indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

hosting kupon

Dilerseniz ilk önce alan adı, hosting, linux hosting, sunucu ve bulut sunucu gibi kavramlardan  bahsedelim.

Alan Adı (Domain)

Alan adı, internet kullanıcılarının web sitenize ulaşabilmeleri için adres çubuğuna yazdıkları adrestir.

Alan adları harf ve rakamlardan oluşmaktadır ve .com, .net, .org gibi daha fazla alan adı uzantılarının kombinasyonuyla oluşmaktadır. Örneğin; hostixo.com gibi web sitesinin adı (Hostixo) ve alan adı uzantısı (.com) oluşur. Alan adınızı kullanabilmeniz için satın almış olmanız gerekmektedir. Her alan adı eşsizdir. Aynı alan adını kullanan iki web sitesi olamaz.

Web Hosting

Hosting; kişi ve firmalara ait internet sitelerinin ve sayfamıza ait tüm dosyaların kesintisiz bir şekilde yılın 365 günü bir bilgisayarda saklanması ve erişime açık tutulmasına yarayan ve sayfalarınızın internet üzerinde yayınlanmasını sağlayan, güçlü donanım ve yazılımsal web sunucularının birleşimi ile oluşturulan bir internet sitesi yayınlama hizmetidir. Hazırlanan internet sayfaları, kontrol panel üzerinden çeşitli dosya transfer yazılımları ile bu gelişmiş web sunuculara yüklenir, alan adı tanımlamaları yapılarak ve yayına hazır hale getirilir. Bu hizmetin bir diğer adı da barındırma hizmetidir.

Linux Hosting

 

Linux, açık kaynak kodlu platformu sayesinde en popüler işletim sistemidir. Açık kaynaklı sistemler, kodun kısıtlama olmaksızın değiştirilmesine ve yeniden dağıtılmasına izin verir.Linux kullanıcıları genellikle web geliştirme görevlerini yönetmek için cPanel’e güvenir. Windows ve Linux birçok benzer özelliğe sahiptir ve çoğu önemli görev için uyumludur.

Açık kaynaklı bir işletim sistemi olan Linux, web hosting sağlayıcıları arasında en popüler işletim sistemidir. Açık kaynak, kaynak kodun ticari ve ticari olmayan kapasitelerde serbestçe kullanılabileceği, değiştirilebileceği ve yeniden dağıtılabileceği anlamına gelir. Web hosting sağlayıcıları, sunucu özellikleri ve kullanıcı seçeneklerinde daha fazla özelleştirme sağladığı için bunu daha kısıtlayıcı Windows platformuna tercih eder.

Sunucu

Sunucu, bir ağ üzerinden yapılan istekleri kabul eden ve yanıtlayan bir yazılım veya donanımdır. İstekte bulunan ve sunucudan yanıt alan aygıta istemci denir. İnternette “sunucu” terimi genellikle bir internet sitesi için istek alan ve istenen bilgiyi istemciye gönderen bilgisayar sistemini ifade eder.

Bulut Sunucu

Bulut sunucusu, bulut bilgi işlem ortamında çalışan bir sanal sunucudur (fiziksel sunucu yerine). İnternet üzerinden bir bulut bilişim platformu üretilir, barındırılır, dağıtılır ve bu sunucuya uzaktan erişilebilir. Sanal sunucular olarak da bilinilirler.

Hosting Kupon Kodu Nedir ?

Hosting kupon kodu firmamız tarafından web sitemize özel tanımlanmış indirimlerdir. Bu kuponları kullanmanız sonucunda indirim sağlanacak ve sepetinizdeki ürünün fiyatını belirtilen yüzde oranında düşürecek kupon kodlarına verilen isimdir.

 

10% İndirim
Coupon

cPanel kontrol paneli sahip %100  PHP ve Mysql uyumlu hosting paketlerine özel indirim kuponu ile hemen sahip olun.

More Less
10% İndirim
Coupon

WordPress için özel optimize edilmiş sunucularda web sitenizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
10% İndirim
Coupon

ASP, ASP.NET ve MSSQL Server tabanlı web siteleriniz için özel optimizeli hızlı windows tabanlı hosting paketlerini kupon koduyla sahip olun.

More Less
20% İndirim
Coupon

Limit tanımayanlar için gerçek kaliteli sınırsız hosting promosyon kodu.

More Less
20% İndirim
Coupon

Birden fazla web sitenizi indirimli fiyatlara güçlü sunucularda özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Coupon

Windows Bayi Hosting Hizmeti ile SSD Diskli Sunucularda Web Sitelerinizi özel kupon kodu ile barındırın.

More Less
20% İndirim
Coupon

Gerçek Bulut Sunucu hizmetini sizin için özel hazırlanmış kupon kodu ile indirimli satın alın.

More Less

Hosting Kupon Kodu Nasıl Kullanılır ?

Hosting kupon kodları firmalar tarafından belirlenmektedir. Sipariş ekranında promosyon kodu bölümüne aşağıda belirttiğimiz kodları kullanarak indirim fırsatını yakalayabilirsiniz.

Promosyon koduna bağlı olan indirimden yararlandığınız anda indirim yüzdesi hesabınızdan düşürülecektir.

Promosyon kodundan nasıl yararlanacağınızı bilmiyorsanız eğer aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

1.Adım: Hostixo.com sayfasına girin.

 

Hostixo Kuponları ve Promosyon Kodları

 

2.Adım: Örneğin, Linux hosting alacaksanız; ilk önce satın alacağınız paketi belirleyin. Satın al butonuna tıklayın.

Hosting Kupon Kodları - %20 Promosyon 8

 

3.Adım: Daha sonra alan adınız ile ilgili seçiminizi belirleyin.

 

Hosting Kupon Kodları - %20 Promosyon 9

 

4.Adım: Alan adınızı sorgulatın. Uygun olduğu takdirde Sepete Devam Et butonuna tıklayın.

 

Hosting Kupon Kodları - %20 Promosyon 10

 

5.Adım: Sonraki adımda alabileceğiniz farklı öneriler çıkacaktır karşınıza almak isterseniz seçip Devam Et butonuna tıklıyorsunuz.

Hosting Kupon Kodları - %20 Promosyon 11

 

6.Adım: Alan adı yapılandırma sayfasında da bilgilerinizi kontrol ederek Devam Et butonuna tıklıyorsunuz.

 

Hosting Kupon Kodları - %20 Promosyon 12

 

7. Adım: Kişisel bilgilerinizi yazdıktan sonra sağ kısımda toplamın altında ‘Promosyon kodunuz var mı? ‘ yazan kısma kodunuzu yazıyorsunuz (Biz örnekte Linux hostingi ele aldığımız için, 10OFF yazıyorsunuz).

 

Hosting Kupon Kodları - %20 Promosyon 13

 

8.Adım: Tüm bilgilerinizin doğru olduğundan emin olduktan sonra Siparişi Tamamla butonuna tıklayarak ürünü indirimli şekilde satın alabilirsiniz.

Hosting Kupon Kodları - %20 Promosyon 14

 

Bütün adımları uyguladığınız halde indirimden yararlanamadıysanız eğer Hostixo’ nun ana sayfasında sağ alt köşede bulunan canlı destek bölümünden yardım alabilirsiniz.
Promosyon kodunuz olmadığı takdirde kodla ilgili alanı boş bırakarak alış verişinizi tamamlamalısınız.

Hostixo’ nun sunduğu ayrıcalıklardan yararlanabilmeniz için hemen Hostixo.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Yukarıda anlattığımız Hostixo Kuponları ve Promosyon Kodları konusunda aklınıza takılan sorularınızın yanıtını alabilmeniz için veya öneride bulunabilmeniz için aşağıda yer alan yorumlar kısmını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dilerseniz daha önce bloğumuzda paylaştığımız Alan Adı Nasıl Alınır? Güvenilir Domain Nasıl Satın Alınır [Resimli Anlatım] başlıklı yazımızdan da yararlanabilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu