Wordpress

En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması

WordPress e-ticaret teması seçimi yaparken zorlanabilirsiniz. Wordpresste sınırsız tema bulunmaktadır ve bunların hepsi de işletmenize en iyi özellikler sunmaktadır. Yapacağınız bu seçimi kolaylaştırmak için sizlere en iyi WordPress e-ticaret temaları listesi oluşturduk.

En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması

Hadi şimdi bu WordPress’in e-ticaret temalarına bir göz atalım.

1. ShopIsle

En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması 1

Eğer WordPress’in en iyi e-ticaret temaları hakkında bir araştırma yapıyorsanız ilk tercihiniz ShopIsle olmalıdır. ShopIsle sade fakat oldukça modern bir görüntüsü vardır. Bu tema size ana sayfasında tam genişliğe sahip olan kaydırıcı sağlar. Bu kaydırgaç ile öne çıkan ve yeni ürünlerinizi göstermek ya da bir indirim kodu yerleştirmek için kullanabilirsiniz.

Bu tema ürünlerinizin son derece şık bir biçimde görüntülenmelerini sağlar. Müşterileriniz zoom yaparak daha detaylı olacak şekilde inceleyebilir. Ödeme sayfası da bütün satın alınan ürünleri ve fiyatlarını teker teker  gösterecek şekildedir.

ShopIsle istenildiği gibi özelleştirmeye müsaittir. SiteOrigin Sayfa Kurucu kullanarak mağazanızın görünümünü son derece kolay bir şekilde özelleştirebilirsiniz. Ayrıca ShopIsle harika bir hakkımızda sayfası ve Contact Form 7 eklentisi ile oluşturulmuş bir iletişim formu sunar. Bu tema sosyal medya dostu olduğundan dolayı müşterileriniz ile etkileşime geçirebilirsiniz.

2. StoreFront

En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması 2

İkinci tercih edebileceğiniz  WordPress e-ticaret teması ise WooCommerce’in kurucusundan gelmekte. Bu tema WooCommerce’i desteklemesi için tasarlandığından ve geliştirildiğinden dolayı anında ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.

StoreFront’un ürünlerinizi görüntüleme şeklini çok seveceksiniz. Ürün envanterleri ve yönetimi oldukça geliştirilmiştir. Web sitenize gelen ziyaretçiler ürünlerinizi kategorilere göre görüntüleyebilir. Ayrıca mevcut boyut ve renkleri de görüntülemeleri mümkündür.

Ayrıca StoreFront renk düzenleri de sağlamaktadır. E- ticaret mağazanızda tek bir tıklama ile bütün renk düzenini değiştirmeniz mümkündür. Eğer mevcut mağaza tasarımlarını beğenmezseniz çeşitli düzenler ve renk seçenekleri ile kendi online mağazanızı kurabilirsiniz. Kodlama yapmayı seviyorsanız eğer özel kodları kullanarak çeşitli özellikler ve fonksiyonlar ekleyebilirsiniz.

3. Max Store

En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması 3

Max Store işiniz ne olursa olsun size uyacak bir temadır. Max Store’un varsayılan görünüşü muhteşemdir. Ürün kategorileri ana sayfada yer almaktadır. Düz bir animasyon ile ürün sunumu daha modern görünecektir.

Max Store’un güzelliğini daha da artırmak istiyorsanız eğer istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Daha iyi Google sıralamaları elde etmek istiyorsanız eğer bu tema iyi bir seçenek olacaktır çünkü en güçlü WordPress eklentisi olan Yoast SEO’yu desteklemektedir. Max Store bütün dosyaları sıkıştırıp optimize ederek online mağazanızın daha hızlı çalışmasını da sağlayabilir.

4. Fagri

En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması 4

Esnek bir web site kurmayı destekleyen bir WordPress e-ticaret teması arıyorsanız Fagri sizin için uygun bir seçenek olacaktır. Varsayılan olarak Fagri, Elementor ile birlikte gelmektedir. Elementor web sitenizin tonunu ve görünüşünü birkaç tıklama yaparak değiştirmenizi sağlayacak etkileyici bir sayfa kurucu eklentisidir. Ayrıca Fagri SiteOrigin sayfa kurucusu gibi diğer sayfa kurucusu eklentileriyle de tam olarak uyumludur.

Bundan dolayı Fagri tamamen özelleştirilebilir bir e-ticaret temasıdır. Fagri ile istediğiniz resmi, kaydırgacı ve hatta videoyu arkaplanınız olarak seçebilirsiniz. Fagri ürün kategorilerinizi düzenlemesize yardımcı olacak güçlü bir menü sağlamaktadır. Ayrıca renk düzeninizi karıştırarak istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

Eğer kullanılmaya hazır bir online mağaza istiyorsanız Fagri sizin için bütün işi yapabilir. Fagri’nin ihtiyacınız olan her şeyi bir dakikadan daha kısa sürede kurması için bir seçeneği vardır.

5. Bellini

En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması 5

Bellini’nin tüm işletmelere uyacak sade, temiz ve modern bir tasarıma sahiptir. Tam genişlikteki görsellere ve kalın tipografilere odaklı olan Bellini ziyaretçilerinizin dikkatini çekecek bir görünüme sahiptir.

Daha önce bahsettiğimiz temalara benzer olarak Bellini de özelleştirmeye açıktır. Neredeyse tüm seçenekleri özelleştirebilirsiniz. Renk düzenlerini, kaydırgaçları ve düzenleri oldukça kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Ayrıca online mağazanızın logosunu yükleyip uygulayabilirsiniz.

Eğer e-ticaret sitenizi daha da kapsamlı bir şekilde geliştirmek istiyorsanız Bellini Yoast SEO, MailChimp, JetPack ve SiteOrigin sayfa kurucusu gibi çeşitli güçlü eklentileri de desteklemektedir.

6. Tyche

En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması 6

Tyche oldukça canlı renklerin oluşturduğu sofistike bir tasarıma sahip ücretsiz bir WooCommerce WordPress temasıdır. Çeşitli WooCommerce eklentilerinin entegre edildiği bu tema e-ticaret sitenizde profesyonel bir görünüş yaratmak için özelleştirmeye son derece müsaittir.

Tyche’nin ürünleri akıcı ve canlı bir şekilde görüntülemesini çok seveceksiniz. En iyi ürünlerinizi ana sayfadaki kaydırıcı da ya da kategorilere göre görüntülemeniz mümkündür. Ayrıca bu tema her ürün kategorisi için farklı renkte etiketler oluşturmanızı da sağlar.

Tyche retina hazırdır. Yani Tyche’in  görseller, yazılar ve renkler gibi bütün elementleri yüksek çözünürlükle sunduğu anlamına gelmektedir. Ayrıca Tyche muhteşem bir header’a, modern sosyal medya ikonlarına, iletişim formlarına, ek CSS’e ve muhteşem bir ödeme sayfası tasarımına da sahiptir. Bu wordpress e-ticaret teması ücretsiz.

Sonuç

WordPress için çok sayıda e-ticaret teması vardır. İşletmeniz için en uygun olanı seçmekte zorluk çekebilirsiniz. Bundan dolayı araştırma yapmanız karar verirken size yardımcı olacaktır. Yapabileceğiniz en iyi şey işinize en çok yarayan bir tema bularak onunla devam etmektir.

Yukarıda anlattığımız En İyi 6 WordPress E-Ticaret Teması konusunda aklınıza takılan sorularınızın yanıtını alabilmeniz için veya öneride bulunabilmeniz için aşağıda yer alan yorumlar kısmını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dilerseniz daha önce bloğumuzda paylaştığımız En İyi 5 WordPress Site Taşıma Eklentisi başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu