Hosting

Sınırsız Hosting Nedir? Sınırsız Hosting’in Avantajları Nelerdir?

Sınırsız Hosting paketleri Disk, ve Trafik gibi kaynakların, belirli koşullarda limitlendirilmediği, limitsiz hosting paketleridir. Sınırsız hosting paketi satın almanın bir çok avantajı var, bunlardan biri de, diskiniz ya da bant genişliğiniz bitmiyor.

Bunu bir olay örgüsünde anlatmak gerekirse;

1 GB disk, 1 GB ram, 1 Core Cpu  ve 5 GB trafiğinizin bulunduğu bir hosting paketinizin olduğunu düşünün. Bant genişliği, her ay sıfırlanır ve yeniden kullanıma açılır. Eskiden evlerde olan kotalı internet paketleri gibi düşünebilirsiniz. Web siteniz bir süre sonra, daha fazla trafik almaya başladığında, disk, ram ya da trafiğin yetmemesi durumu ile karşılaşabilirsiniz.

Eğer web siteniz trafik alıyorken, bant genişliğiniz dolarsa, siteniz erişime kapanır. Aynı şekilde disk kullanımı da, sitenize yeni hiçbir şeyin eklenememesi anlamına gelebilir.

Sınırsız hosting paketleri, Hostixo’da sanki bir cloud (bulut altyapısı) gibi çalışır. Her an istediğiniz kaynakları size sunar ve gerekmediğinde kullanmaz.

Sınırsız hosting aslında bu amaçla kullanılır.

Sınırsız Hosting Ne Değildir?

Sınırsız hosting paketleri, sizin özel fotoğraflarınızı depolayacağınız, oyunlarınızı veya programlarınızı yükleyebileceğiniz bir yapı sunmaz. Sınırsız web hostingin amacı, web için kullanacağınız verileri, limitlere takılmadan yüklemeniz içindir. Hosting paketleri depolama için kullanılamaz.

Limitsiz hostingler aynı zamanda, indirme ve yükleme için de kullanılamaz. Sınırsız bant genişliği bunun için değil, siteniz daha fazla trafik aldığında, daha fazla veri tükettiğinde kapanmasın diyedir.

Nitekim; hosting, bir sunucu üzerinde barınır ve bu sunucu gün sonunda fiziksel bir cihazdır. Bu sunucu üzerinde kullanılan disklerin bir limiti ve kullanım amacı mevcuttur.

Hostixo Sınırsız Hosting Paketleri Nasıl?

Hostixo’nun sizin için hazırlanmış, mükemmel hosting paketlerine göz attınız mı? Tüm paketlerde 4GB ram ve 2X işlemci gücü ile sınırsız hostingin gücüne varın! Üstelik, özel bir indirim kodu da tanımladık. Bu kupon kodunun tanıtımı herhangi bir kanalda veya sitenin herhangi bir sayfasında yapılmadı. Sadece bu yazıyı okuyanlara özel, %15 İndirimi hemen aşağıdaki kodu kopyalıp, kullanmaya başlayın.

sinirsiz15

Yukarıdaki kodu, sepet bölümünde kullanarak %15 indirimi uygulatabilirsiniz. Sınırsız Hosting Satın Almak İçin Tıklayın.  

Sınırsız Hosting Nedir? Sınırsız Hosting'in Avantajları Nelerdir? 1

Sınırsız Hosting Paketlerinde Ücretsiz Domain Kaydı Kampanyası

Limitsiz-X5, Limitsiz-X10 ve Limitsiz-X++ Paketlerini aldığınızda yanında ücretsiz COM/NET/ORG domain kayıt etme hakkı kazanırsınız. %15 Özel indirim kuponu ile, 1 yıllık sınırsız hosting satın alın ve yanında bedava domain kaydedin.

Üstelik Whois gizleme, DNS Yönetimi ve domain yönetimi ile ilgili bir çok alan ücretsiz açık. 1 Yıllık Sınırsız hosting alın, 1 Yıllık Domain kazanın!

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu