Hosting

Kurumsal Hosting Nedir ? Özellikleri Nelerdir ?

Bir hosting paketi seçerken kurumsal hosting nedir konusuna kesinlikle dikkat etmeliyiz. Bu makalemizde kurumsal paketleri ve özellikleri hakkında konularında detaylar paylaşacağız.

Hosting Nedir?

Hosting, web sitelerin saklandığı sunuculardır. Bu sunucularda sitelerin dosyaları saklanmaktadır. Ziyaretçiler bir siteye bağlanmak istediğinde sunucuya bir istek gönderilir. Sunucuda bir problem yoksa istek olumlu yanıtlanır ve bağlantı sağlanır.

Ancak, sunucuda problem varsa bazı hatalar meydana çıkar ve bağlantı gerçekleşemez. Sitelerin türüne göre değişen Linux bayi hosting ve Linux hosting gibi çok sayıda hosting paketi mevcuttur. Bu paketlerin özellikleri tamamen değişiklik göstermektedir.

Kurumsal Hosting Nedir?

kurumsal-hosting-nedir

Kurumsal hosting, son dönemlerde özellikle şirketler tarafından tercih edilen bir hosting türüdür. Küresel çapta büyüyen ve alt yapılarla gelişen bu hizmetler, özellikle internet ortamında çok daha geniş yapıda bir güvenlik sunmaktadır.

İnternet ortamında yapılacak olan dijital çalışmaları destekleyen kurumsal hosting hizmeti, standart hosting paketlerinden çok daha kapsamlı bir hosting çeşididir. Kurumsal hosting nedir kısmında bu hostingin daha çok kurumsal siteler için tasarlandığını belirtelim.

Temelinde şirketinizin prestijine katkı yapan ve kurumsal kimliğini güçlendiren kurumsal hosting hizmetleri, kesintisiz bir güç sunmaktadır ve dünya çapında bir yayın yapmanıza imkan vermektedir. Bu konuda güçlü bir alt yapı sunan hosting, özellikle sunucu hizmetleri ile ilgili arayışlarınızın tamamına cevap vermektedir.

Kurumsal Hosting Paketleri

Firmalarınız için değerlendireceğiniz kurumsal hosting paketleri, özellikle Hostixo yapısıyla çok daha etkili bir çalışma sunuyor. Bu yüzden de hedef kitlenize göre bir algoritma sunulmaktadır. Ziyaretçileriniz kullandığınız paketi bilmese de açılış hızından tutun da SEO algoritmalarıyla uyumuna varıncaya kadar geniş bir artı sunmaktadır. Kurumsal hosting nedir konusunda merakınızı gidermek için paketlerimize göz atabilirsiniz.

Kullanıcıların hemen hemen her komutuna hızlı bir şekilde cevap veren kurumsal hosting hizmetleri, web site içerisinde rahatlıkla dolaşmanızı sağlıyor. Bu yüzden de web sitenizle ilgili kurumsal kimlik tasarımları konusundaki desteği tartışılmaz bir kalite sunmaktadır.

Size kolaylıkla uyarlanabilecek olan kurumsal hosting seçenekleri, güçlü bir cPanel ile beraber karşınıza çıkar. VPS araçlarıyla da kolay bir kullanım sunan bu hizmetler, güçlü bir kullanım organize eder ve performans artırma noktasında ihtiyaçlarınıza cevap verir.

Geniş bir bant aralığı hizmeti sunar ve aynı anda yüzlerce insana ulaşmanızı sağlar. Bunu yaparken de hiç yavaşlama göstermez. Kendi içinde dahili ram özelliği sunan kurumsal hostingler, yoğun trafiklerde ve veri akışında kesintilerle karşılaşmanızın da önüne geçer.

Kurumsal Hosting Özellikleri Nedir?

hostixo-blog-kurumsal-hosting-nedir-linux-bayi-hosting

Kurumsal hosting özellikleri, özellikle seçilen paketlerle ilgilidir. Kurumsal hosting paketleri, KOBİ gibi işletmeler için oluşturulmuştur. Bu yüzden rahatlıkla işletmelerinizin yükünü sırtlayabilmektedir. Yüksek mail trafiklerinden tutun da hızlı trafik desteğine varıncaya kadar geniş bir alt yapı sunan kurumsal hosting özellikleri, herkes için yüksek performans sunmaktadır.

İşletmeler için özellikle maddi değeri yüksek olan e posta hizmetleri konusunda da bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca şirketimiz tarafından size sunulan e posta yönlendirme hizmetlerine de kolayca ulaşabilirsiniz.

Sizin için oluşturduğumuz kurumsal hosting paketleri, işletmenizin ihtiyaçlarına doğru geniş bir alt yapı sağlamaktadır. 2 GB, 4 GB ya da 10 GB gibi alanların yanı sıra sınırsız bir web alanı sunarak da geniş bir içerik imkanı sağlamaktadır. Kurumsal firmalar tarafından kullanılacak olan bu paketler, özellikle ihtiyaçlar dahilinde seçilmelidir.

Bu yüzden de birden çok web sitesi için de aynı anda kullanabilir ve yönetimini yapabilirsiniz. Ana sitenize ek olarak subdomain yapısıyla birlikte farklı paketler ve siteler açabilirsiniz. Firmamız sizlere sınırsız teknik destek sunmaktadır. Bu sayede aklınızdaki soru işaretlerinin tamamını cevaplayabilirsiniz.

Web sitelerinizde bulunan video içerikleri ve diğer görsel detaylar gibi içerikler, sayfa hızınızla doğrudan ilgilidir. Kurumsal hosting paketleri ise bu noktada işinizi çok daha hızlı çözmenizi sağlar. Kurumsal hosting hizmetlerimizde özel SSD yapıları ile çalışmaktayız.

Bu disklerimizle birlikte veri akışınız çok daha hızlı olacaktır. E ticaret firmalarının da tercihleri genellikle kurumsal hosting oluyor bu yüzden. Antivirüs korumalarından tutun da hizmet kalitesinde sağladığımız %99,9 uptime oranına sahiptir.

Kurumsal Hosting Ücreti Ne Kadar?

Kurumsal hosting nedir konusundan sonra fiyatlarına değinmenin vakti geldi. Bu hosting hizmetlerinde paketlerden paketlere fiyatlar değişmektedir. Geniş kapsamlı olarak ön plana çıkarılacak olan hosting ücretleri, standart paketlere oranla daha yüksek seviyelerde fiyatlar sunuyor. Bunun da sebebi en küçük pakette bile güçlü alt yapıların olması ve kesintisiz hız detayı sunulmasıdır.

CPU limitinizden tutun da, hizmet miktarı ve subdomain sayısına, depolama alanına varıncaya kadar pek çok etken fiyatınızı etkileyebilir. Hostixo ailesi olarak bu noktada kurumsal hosting seçimlerini organize ediyoruz. Hem fiyat hem de alternatif ödeme seçenekleriyle karşınıza çıkan paketlerimiz için tek bir tıklama ile bilgi alabilir ve seçeneklere yakından göz atabilirsiniz.

Şirketler Neden Kurumsal Hosting Tercih Etmelidir?

hostixo-blog-kurumsal-hosting-nedir-linux-hosting

Kurumsal hosting nedir öğrendiğimize göre gelin bazı faydalarına birlikte göz atalım. Bu hosting türünü tercih etmenin size birçok getirisi olacaktır.

İşletmeler İçin Kurumsal Hosting Faydaları

İşletmeler tarafından da sıklıkla tercih edilen kurumsal hosting için pek çok fayda var. Öncelikle geniş e posta trafiğiniz güçlü bir şekilde korunur. Bu hem sizin güvenliğiniz hem de sitenizin güvenliği için önemlidir. Ayrıca şirket içi iletişimin kesilmemesi de bu noktada güçlü bir tercih sebebi olacaktır. Bu mail kotasının geniş olması, işleriniz için de size kolaylık sağlayacaktır.

Kurumsal ihtiyaçlarınız için pek çok paket oluşturuyoruz. Hostixo ailesi olarak sizin için oluşturduğumuz işletme araçlarına da göz atabilirsiniz. Antispam ve antivirüs özellikleri sayesinde güçlü bir hosting alt yapısına erişebilirsiniz.

Tüm paketlere tek bir tıklama ile ulaşabilir ve fiyat bilgisine yakından göz atabilirsiniz. Özellikle aylık trafik oranları yüksek olan paketler, e posta kotası yüksek olan paketler ve trafik noktasında güçlü olan paketler sizin için güçlü bir kullanım sağlayacaktır.

Kurumsal Hosting Önerisi 

Hostixo kurumsal hosting paketleri, işletmelerin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmıştır. Bu yüzden, sizlere Linux bayi hosting ve kurumsal hosting gibi paketlerimizi incelemenizi tavsiye ediyorıuz. Paketlerimizde limitsiz SSD disk, limitsiz trafik ve limitsiz MySQL gibi önemli özellikler mevcut.

Üstelik, bazı paketlerimizde paylaşımsız IP özelliği de bulunuyor. Sizde birbirinden güçlü donanımlara sahip bir kurumsal hosting paketi seçerek işletme sitesini güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu hosting paketlerini deneyimlediğinizde kurumsal hosting nedir konusunu çok daha iyi anlayacağınızı düşünüyoruz.

 

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu