Wordpress

Wordpress Sözlük Teması

Son dönemde çok fazla kullanılan sözlük sitelerini biliyorsunuzdur. Ekşi ya da alternatif sözlük siteleri bu konuda örnek olabilir. Sözlük sitesi konusunda sitenizi yapısal olarak tamamen bir sözlük kıvamına getirecek olan Wordpress sözlük teması içeriği için sizlere detaylı bir çalışma hazırlıyoruz. Sözlük sitesi kurmak isteyenler ama bu konuda yeterli yazılım bilgisine sahip olmayanlar için bu alanda başarılı bir öneri yapmak istiyoruz. Bu konuda ön plana çıkarılan temalardan birisi Hype sözlük teması olmakta ve oldukça da ilgi çekmekte. Çünkü hem kullanımı hem de kurulumu çok kolay bir tema olduğu için pek çok kişinin işini çözmekte.

Wordpress sözlük teması önerisi

Wordpress Sözlük Teması 1

Özellikle içerik olarak yeni bir site kurarken sözlük formatı ile ilerleyecek olan Wordpress siteleri için bu tarz alternatif önerileri sizlere sunabiliyoruz. Bu konuda yapılacak olan çok fazla şey var. Hype sözlük teması da bu süreçlerde karşımıza çıkan önemli detaylardan birisi oluyor. Bu aslında başta script gibi görünse de başlı başına tasarlanmış, yazılıma dökülmüş ve Wp tasarımına giydirilmiş bir tema olarak karşımıza çıkıyor.

Gelişmiş mesaj alt yapısı sayesinde hem sosyal medya tarzı site oluşturabiliyorsunuz hem de bildirim konusunda işinize yarayan hızlı seçenekler yaratabiliyorsunuz. Örneğin çaylaklık modu ve uzman yazar modu gibi modlar yaratarak her üyenin direkt içerik girmesinin önüne geçebiliyorsunuz.

Hypesözlük temasının özellikleri nedir?

Wordpress Sözlük Teması 2

Bu temanın özelliklerine baktığımız zaman pek çok konuda basit ve hızlı bir anlatım sağlayabiliriz. İsterseniz madde madde göz atalım:

  • Kaliteli, temiz ve yalın bir kodlamaya sahip
  • Rütbe sisteminin oldukça geniş bir algoritma ile tasarlanmış olması
  • Bildirim sistemlerinin kolay kullanılabilmesi
  • Yazar sayfaları ve görselleri 
  • Sol frame teknolojisinin en güncel versiyonu
  • GTMetrix skoru ile A kalite çözümler
  • tema ayarları konusunda her şekilde oynanabilen bir yapı, kolay düzenleme menüsü
  • Spam filtreleme özellikleri
  • Kullanıcı ve başlık takip edebilme sistemleri
  • Front, end ve black yapısıyla kolay yazar banlayabilme yöntemi
  • Entry yorumlama sistemi
  • 200 kb maksimum sayfa büyüklüğü kodlaması
  • Her ay yeni bir güncelleme ile açıklar kapatılıyor ve çok daha güçlü bir ara yüze sahip olarak temanızı kullanmış oluyorsunuz. 

Sözlük tasarımlı bir site yapmak kolay mı?

Wordpress Sözlük Teması 3

Eğer kullanacağınız web sitesi gerek içerik olarak gerek ise yapısal olarak sözlük modunda olacaksa ve bu sayede çok daha güçlü bir çalışma üretecek ise kesinlikle sözlük tasarımı için alternatif tema önerilerine bakabilirsiniz. Bu konuda Hype sözlük teması çok ilgi çeken ve üzerine çalışılan bir ücretli tema oluyor. Premium bir tema olduğu için de kolayca kullanılabiliyor ve tercihlerde de bu seçenekler karşımıza çok daha rahat çıkıyor diyebiliriz. Yazarların yeni içerikler üretmesi ve bu içeriklerin farklı yazarlar tarafından yorumlanması, yeni nesil bir tartışma ortamını da besliyor ayrıca. Bu konuda başarılı ve filtre edilmiş bir sistem kurmak istiyorsanız, sizinle ilgili en değerli seçeneklere bu yapı üzerinden göz atabilir ve kendinizi de bu süreçlerde ön plana çıkarmaya başlayabilirsiniz. Sözlük tasarımlı bir site yapmak için en azından şuan için yoğun yazılım bilgisine gerek yok. Wordpress kullanıyorsanız bu tema ve tasarım ile kolayca ilerleyebilirsiniz.

Başarılı bir kullanım yapısı ve düzenlemesi ile kullanabileceğiniz, kurulumunu yapabileceğiniz Hype sözlük teması, sadece üretici tarafından satışa sunuluyor. Satın alarak lisanslayabilir ve hemen sitenize kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Yerel bir tema tasarımı olduğu için zaten teknik destek konusunda da aklınıza takılan her soruya cevap bulabileceksiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeyin ve sizler de bu tasarımları kolayca incelemeye ve ön plana çıkarmaya başlayın. Alternatif sorularınız var ise yorum bölümünden bizlere bildirebilirsiniz. Sizin bu temayla ilgili yorumlarınız ve önerileriniz nedir?

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu