Wordpress

Wordpress Otomatik Sosyal Medya Paylaşma Eklentisi

Wordpress otomatik sosyal medya paylaşma eklentisi nasıl çalışıyor? Bu konuyla ilgili sizlere bir içerik hazırlamak istiyoruz. Güncel olarak online bir yapıda ilerleyen, karşımıza çıkarılan ve pek çok kişiye destek sağlayan sitemiz, herkes için vazgeçilmez bir yoğunlukta karşımıza çıkıyor. Sosyal medya, web sitelerine trafik çekmek için bulunmaz bir nimettir.

Bu nimeti iyi değerlendirmek hepimizi mutlu edeceği gibi profesyonel olarak da bu çözümleri ön plana çıkarmaya çalışmamızı sağlayacaktır. Geç kalmayın ve farklı yaklaşımları yakından takip etmeye devam edin. Özellikle ihtiyaçlara cevap vermek için yapacağınız çalışmalarda yazdığınız yazıları sosyal medyalarda hızlıca paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden yazılarınızın okunmasını artırmanın yollarını bulmak adına, sosyal medya sitelerini kullanabilirsiniz.

Öyleyse, neden sizin için içeriklerinizi bütün sosyal medya hesaplarınızda aynı anda zahmetsiz bir şekilde otomatik paylaş mayasınız ki. WordPress’in bu otomatik paylaşma üzerine bir çok eklentisi mevcut. Bu yazımızda da sizlere bu eklentiler konusunda bilgiler vermek istiyoruz. Bunların hepsini kendi içinde değerlendirebilir ve incelemeye de bu sayede devam edebilirsiniz. Güncel, etkili ve hızlı bir yapıda ortaya çıkarılan çalışmalar için tek tıklama yeterli olacaktır.

1- Revive old post 

Wordpress Otomatik Sosyal Medya Paylaşma Eklentisi 1

Bu uygulama sayesinde sosyal medya üzerinde otomatik olarak yazı paylaşımı yapabilirsiniz. Bu noktada kendinizle ilgili beklediğiniz her şeyi hızlıca yerine getirebilirsiniz. Bizim bu alanda sizlere önerimiz de bu olacaktır. Eski ve yeni makalelerinizi sosyal medya üzerinde hızlı bir şekilde paylaşmak istiyorsanız bu noktaya dair gerekli olan her şeyi yakından takip e tmenizi öneriyoruz. Bu uygulama işinizi kolaylaştıracaktır.

2- Revive Network 

Wordpress Otomatik Sosyal Medya Paylaşma Eklentisi 2

Bu eklenti de doğrudan yazlarınızı paylaşmak için bir hizmet ve fırsat yaratıyor. Hepsini kendi içinizde değerlendirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Yazı paylaşma konusunda isteklerinizin tamamını buradan yürütebilir ve öncelikli olarak hepsini kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendi çalışmanızı paylaşmanın yanı sıra, artık değerli içerikleri başka kaynaklardan da paylaşabilirsiniz. Revive Network bunu otomatik olarak yapmanıza yardımcı olur. Sosyal medya hesaplarınızı ekleyin, makaleleri paylaşmak istediğiniz blogların RSS akışlarını kopyalayın ve otomatik gönderme için zamanları / aralıkları ayarlayın.

Bu konuda yapılacak olan bütün seçenekleri kendiniz de kolayca kullanabilir ve incelemeye başlayabilirsiniz. Revive network eklentisi için Facebook ve Twitter için farklı yaklaşımlarla ilerlemeniz de mümkün olacaktır. Bu konuda paylaşılan herhangi bir kaleyle birlikte söz konusu metni de özelleştirebilir ve içerik paylaşımlarınızı da buradan yönetibilirsiniz.

3. CoSchedule eklentisi 

Wordpress Otomatik Sosyal Medya Paylaşma Eklentisi 3

Bu eklenti kendi içinde geniş ve hızlı bir yapıda ilerleyen önemli bir eklentidir. Farklılıkların arasında yer alan, aşama aşama büyümemize imkan sağlayan bu eklenti, hepimiz için bir farklılık yaratıyor diyebiliriz. Yayınlarınızı planlamak ve bu konuya dair geniş seçenekleri ön plana çıkarmak için bütün bu yapıları inceleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Renk kodlaması, takvim ve sürükle bırak gibi seçenekler sayesinde çok daha hızlı bir yapıda ilerlemeniz mümkün olacaktır.

4- NextScripts otomatik yazı paylaşma 

Wordpress Otomatik Sosyal Medya Paylaşma Eklentisi 4

Sosyal medya üzerinde bu konuda otomatik yazı paylaşma seçeneği sunan bu eklenti her zaman için farklı bir dilde hizmet üretiyor. Bu yüzden de pek çok sosyal medya ağı ile ücretsiz olarak ilerlemeniz mümkün oluyor. Yorumları ve sözleri otomatik olarak içeri aktaran bu yazı paylaşma seçenekleri için tek bir tıklama işlemi yeterli olacaktır.

Birçok sosyal medya ağı entegrasyonu ile gelen ücretsiz bir eklenti. Yeni ve eski yayınları, kanallarınızda otomatik olarak yeniden yayınlayarak paylaşmanıza olanak tanır. Ayrıca, WordPress’in yorumları gibi sosyal medyadan yorumları ve sözleri otomatik olarak içe aktarır.

 

 

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu