Wordpress

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması

WordPress yönetim paneli ile pek çok siteye göre çalışma yapabilirsiniz. Özellikle yemek ve alternatif konularda bir çalışma yapmak istiyorsanız bizim önereceğimiz 10 farklı tema bulunuyor. Bir konuda farklı ilerlemek, özverili ve etkili bir çalışma ile hizmet sunmak istiyorsanız, o işte en güzel olanı bulmanız gerekiyor. Bizim de önerimiz biraz da bu konuda olacak. WordPress üzerinde ister yemek sitesi yapın, isterseniz de alternatif bir blog tasarımı. Kafanızdaki projeye uygun bir tema ile kendinize yol hazırlayabilirsiniz.

Doğru yemek ve restoran temasını kullanarak emin olun sitenizi çok daha profesyonel bir yapıda ilerletmiş olacaksınız ve bu sayede hem kazançlarınız artacak hem de amacınıza çok daha rahat ulaşmış olacaksınız. Wordpress teması sizin için başlamayı ve başarmayı büyük oranda kolaylaştıracak bir temadır. Bu yüzden de farklı ve alternatif bir çözüm üzerinde kendinizle ilgili seçeneklerin hepsine yakından ulaşabilir ve göz atmaya başlayabilirsiniz.

Geleneksel bir çalışma ve farklı bir yaklaşım adıyla kendinizle ilgili bütün seçimleri burada görmek isterseniz çok fazla geç kalmamanızı öneriyoruz. Size göre en uygun temayı da bu süreçlerde organize etmeye başlayın diyoruz bu yüzden. Yemeklerle ilgili tema arayışında iseniz size ücretli ya da ücretsiz karışık bir liste hazırladık. Bu listeye göre istediğiniz temalara göz atabilirsiniz. Tabi buradan yola çıkarak çok daha farklı temalara da bakabilirsiniz.

Foodica Lite – Yiyecek WordPress Teması (Ücretsiz)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 1

Bu tema özellikle minimal tasarıma sahip bir yemek temasıdır. Wordpress temaları arasında kendine has bir çalışmaya ve tarza sahip olan bu tema, WooCommerce entegrasyonuna sahiptir. Bu sayede online alışverişlerle ilgili de ticari hamlelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Popüler tariflerinizi de gayet kolay bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Rozario – Restoran ve Yiyecek WordPress Teması (Envato Elements)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 2

Zarafetin ve temizliğin ön plana çıktığı bu tema, hem sade hem de estetik bir yapıya sahip. Kolay bir sayfa oluşturcusu bulunan bu tema için yapacağınız işlemler çok basit olacaktır. Kodlama işlemleriyle uğraşmadan rahatlıkla kendiniz de tasarımları ön plana çıkarabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Referans menüler ve diğer seçenekler bu konuda size kolaylık sağlayacaktır.

Catch Foodmania – Restoranlar için WordPress teması (ücretsiz)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 3

Pek çok yeni girişimcinin kullandığı bu tema, özellikle insanların beklentilerine hızlı bir şekilde cevap veren bir tema. Bu yüzden de kolay ve etkili bir kullanım dünyası sunuyor. Bizim önerimiz, kendinizle ilgili seçenekleri ve beklentileri bu süreçlerde çok daha hızlı şekillerde kullanmanız olacaktır. Restoranlar için çok daha kolay bir kullanım dünyası yaratan bu tema, en azından sizlere hızlı bir seçenek oluşturacaktır. Bizim için de kaydırmalı menüleriyle ilgi çeken bu tema, size de büyük bir kurulum kolaylığı sunacaktır.

Restau Lite WordPress Teması (Ücretsiz)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 4

Minimal ve hafif bir tema istiyorsanız, Restau Lite teması bu konuda önemli ve etkili bir çalışma sunuyor. Temayı özelleştirmek ve kullanmak oldukça kolaydır. Bunu yapmak için sadece indirmeniz ve sitenize eklemeniz yeterli olacaktır. Bu tarz temalar emin olun sizleri de çok rahatlatacaktır. Çünkü hem işinizi kolaylaştıracak hem de çalışma gayretinize yeni gayretler ekleyecektir. Girişken ruhunuzu adeta mutlu bir şekilde yükseltecek olan bu tema, pek çok yeni yemek teması arayan kişi için önemli bir seçenek oluşturacaktır. Özelleştirmek konusunda da hiç zorlanacağınızı düşünmüyoruz.

Kale – Yemek blog teması (ücretsiz)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 5

Kale teması temiz bir ızgara tabanlı tasarıma sahiptir ve herhangi bir gıda blogcusu için mükemmel bir seçimdir. Duyarlı tasarım, özel widget’lar ve temel WooCommerce entegrasyonu gibi özellikler bulacaksınız. Bu yüzden tercihlerinizle ilgili merak ettiğiniz ne var ise bu temanın özelliklerine göre hareket edebilir ve incelemeye başlayabilirsiniz. Bizim önerimiz de biraz daha bu noktalarda karşınıza çıkacak türden olacak. Bizce bir denemeye değer.

Auberge – Restoranlar ve işletmeler için WordPress teması (Ücretsiz)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 6

Restoranlar ve ufak butik mekanlar için özel bir tema tasarımı ile ön plana çıkan Auberge teması, hem ücretsiz olarak sunuluyor hem de giriş için size büyük kolaylıklar sunuyor. Bu sayede kendinizle ilgili de akla gelen her türlü seçeneği ön plana çıkarmış ve yenilikleri de bu sayede kullanmış olacaksınız. Zaman içerisinde detayların tamamını kendinize göre kullanın ve ön plana çıkarılan seçimleri de bu sayede incelemeye başlayın. Konumla ilgili işletmenizi paylaşmaktan tutun da, istediğiniz gibi düzenleme yapabileceğiniz bir yapıda sizlere karşı bir seçenek yaratan bu tema ile hızlıca ilerleme yapabilirsiniz.

Vegan – Organik Mağaza WooCommerce WordPress Teması (Envato Elements)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 7

Belise Lite – Restoranlar için WordPress teması (ücretsiz)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 8

Yine ücretsiz bir tema daha. Bu tema özellikle restoranlar için çok önemli oluyor. Çünkü yeni girişimci olan herkes bu temaya göz atıyor ve renk değişimi gibi seçeneklerle zenginleştirilebiliyor. Bu sayede bu temanın çok daha etkili bir şekilde kullanışına şahit olmuş oluyorsunuz. Kesinlikle zengin seçenekler, hızlı yapılar ve güçlü beklentiler üzerinde ilerleyen bu tema hepimize bir renk ve tasarım sunmuş oluyor.

Belies Lite bir restoran teması olarak pazarlanmaktadır, ancak bunu bir yemek blogu için kolayca kullanabilirsiniz. Tema, potansiyel müşterilerin sizi kolayca bulabilmesi için popüler tariflerinizi ve yemeklerinizi görüntülemenize, menünüzü sunmanıza ve çalışma saatlerini ve konumlarını paylaşmanıza olanak tanır. Bu yüzden de kolayca kullanabiliyor ve ilerletebiliyorsunuz.

Foodoholic – Restoranlar için WordPress Teması (Ücretsiz)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 9

Foodoholic tema, yine restoranlar için alternatif bir ücretsiz tema olarak karşımıza çıkıyor. Bu tema ile ilgili olarak akla gelen ne var ise hepsini kolayca seçebiliyor ve incelemeye başlayabiliyorsunuz. Yemek menülerinizi de aynı şekilde kullanabiliyor ve listeleyebiliyorsunuz.

Foody Lite WordPress Teması (Ücretsiz)

Wordpress En İyi 10 Yemek Teması 10

Özet olarak:

Bu temaların tasarımlarına göre karar verebilir ve istediğiniz tarza ve içeriğe göre bir taslak yapabilirsiniz. İster konsept bir tasarım isterseniz de klasik olarak sunulan tasarımlar arasından seçeneklerinize göre ilerleyebilirsiniz.

 

 

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu