Sosyal Medya

Instagram Hesabı Nasıl Silinir Veya Nasıl Dondurulur?

Sosyal medya artık hayatımızın merkezinde yer edinmiş durumda ve gün geçtikçe sosyal medya hesapları daha fazla artmakta bunlardan biride Instagram peki bir Instagram hesabını nasıl tamamen kapatacağınızı biliyor musunuz? Eğer bu sorunun cevabını merak ediyorsanız bu yazı tam sizin için hadi gelin hesabınızı nasıl kapatacağınızı hep birlikte inceleyelim.

Instagram hesabınızı kapatmanızın veya dondurmanızın bir çok nedeni olabilir. Peki hesabınızı nasıl kapatacağınızı ya da donduracağınızı bilmiyorsanız öncelikle söylememiz gereken en önemli konu hesabınızı akıllı telefonunuzdan silmeniz ve ya dondurmanız mümkün değildir. Aşağıda sizin için bu sorunun cevabını derledik hadi başlayalım.

Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur?

  1. Öncellikle internet tarayıcınız üzerinden ınstagram.com adresine giriş yapın ve dondurmak istediğiniz hesabı açın.
  2. Hesabınızı açtıktan sonra sağ üst köşedeki profil ikonuna tıklayın.Instagram Hesabı Nasıl Silinir Veya Nasıl Dondurulur? 10
  3. Açılan profil sayfası üzerinden Profili Düzenle diyin.Instagram Hesabı Nasıl Silinir Veya Nasıl Dondurulur? 11
  4. Sağ alt köşede Hesabımı geçici olarak kapat seçeneğini seçin.Instagram Hesabı Nasıl Silinir Veya Nasıl Dondurulur? 12
  5. Hesabınızı neden kapatıyorsun? sorusuna cevap verin ve şifrenizi girin ve işlem tamamlanır ancak hesabınızı tekrar açmak isterseniz sadece hesabınıza tekrar giriş yapmanız yeterlidir.ınstagram hesabı

Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

Hesabınızın tamamen silmek için:
Hesabınızı silmeden önce Instagram üzenindeki fotoğraflar ve gönderiler gibi bilgilerinizin bir kopyasını indirmeniz sizin için iyi olacaktır. 
  • Akıllı telefonunuzun tarayıcısından veya bilgisayardan Hesabını Sil sayfasına gidin. 
  • Hesabını neden siliyorsun? sorusuna bir cevap verin ve şifrenizi girin. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece Hesabını neden siliyorsun? menüsünden bir neden seçtiğinizde görünür.
  • [Kullanıcı adı]’nı sil seçeneğine tıklayın.Instagram Hesabı Nasıl Silinir Veya Nasıl Dondurulur? 13

Hesabınızın sil seçeneğine tıkladıktan 30 gün sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir.

Umarım yazımız sizin için faydalı olmuştur dilerseniz Pinterest Nedir? Bilmeyenler İçin Pinterest Kullanım Rehberi yazımızı da inceleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu
İNCELE