GENELSosyal Medya

Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? 3 Adımda Twitter’dan Video İndirme

Sosyal medyada gezinirken gördüğünüz videoları arkadaşlarınıza göndermek veya herhangi bir sunumda kullanmak isteyebilirsiniz bunu yapmak için de videoları indirmeniz gerekmektedir işte bu yazımızda Twitter'dan Video indirmenin nasıl yapılacağını anlattık. İyi okumalar.

Twitter üzerinde gezinirken birçok video beğeniriz ve paylaşırız peki bu videoları indirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Gün geçtikçe kullanımı artan sosyal medya insanları kendine bağlamış durumda iki saat sosyal medyadan uzak kalsanız birçok gündem haberlerinden geri kalabiliyorsunuz. İnsanlar burada buldukları video ve fotoğrafları paylaşarak gündem oluşturmakta ve yeni olaylardan haberdar olmaktadırlar. Bu yazımızda sizlere Twitter üzerinden video indirmenin nasıl yapılacağını göstereceğiz.

Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

1.Adım: İlk olarak Twitter uygulamasına girerek indirmek istediğiniz Twitter Videosunu bulun ardından tweet’in altında bulunan ”Paylaş” butonuna basın ve son olarak ”Bağlantı kopyala” seçeneğini seçin.

Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? 3 Adımda Twitter'dan Video İndirme 1Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? 3 Adımda Twitter'dan Video İndirme 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aynı işlemi bilgisayar üzerinden de resimlerde gösterildiği gibi yapıyoruz.Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? 3 Adımda Twitter'dan Video İndirme 3Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? 3 Adımda Twitter'dan Video İndirme 4

 

 

 

 

 

 

2. Adım: Video indirme işlemine geçmek için Twitter Video İndir sitesine giderek ”İndirmek istediğniz videoun URL’sini girin” yazan alana kopyaladığınız URL’yi yapıştırın.Twitter video indirme

 

 

 

 

 

3. Adım: URL’yi kopyaladıktan sonra indirmek istediğiniz formatı seçerek video indirme işlemini sonlandırabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere Twitter üzerinden nasıl video indirileceğini anlattık umarız sizin için yararlı olmuştur. Dilerseniz 4 Adımda Apple Kimliği Güncel Değil Hatasının Çözümü başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu