GENELYazılım

4 Adımda Apple Kimliği Güncel Değil Hatasının Çözümü

Apple Kimliği Güncel Değil Hatası

Apple artık dünyada birçok kullanıcıya ulaşmış durumda ve fazla kullanıcı demek hataların daha hızlı bir şekilde gün yüzüne çıkması demek.

Apple kullanıcıları ”Apple kimliği oluşturma, Apple kimliği unuttum” gibi  soruların cevabını internette aramaktadır fakat bu sefer karşılaşılan sorunlardan biri ”Apple Kimliği Güncel Değil” hatasıdır.

Tabi ki birçok hata gibi bu hatanın da çözümü mevcuttur. Bu yazımızda sizlere Apple Kimliği Güncel Değil hatasının çözümünü anlatacağız.

4 Adımda Apple Kimliği Güncel Değil Hatasının Çözümü

Daha çok Iphone kullanıcılarının karşılaştığı Apple Kimliği Güncel Değil Hatasının çözümü gayet basittir sizlere 4 adımda anlatacağımız bu çözüm sayesinde çok yüksek ihtimalle bu sorun ile bir daha karşılaşmayacaksınız.

1. İlk olarak https://appleid.apple.com/ sitesine giriş yapıyoruz.

2. İkinci olarak Apple Kimliği yazan kısma bilgilerimizi girerek devam ediyoruz.

4 Adımda Apple Kimliği Güncel Değil Hatasının Çözümü3. Açılan yeni pencerede parolamızı giriyoruz. Tüm bunları yaptıktan sonra başarılı bir şekilde oturum açmış oluyoruz ve ardından son aşamaya geçiyoruz.

4. Son olarak Iphone cihazımızdan tekrardan giriş yapıyoruz ve artık yüksek ihtimalle sorun çözülmüş olacaktır.

Eğer bu adımları izledikten sonra hala bu hatayı almaya devam diyorsanız kısa süre içerisinde Apple yetkili servisi ile iletişime geçmenizi ve teknik destek almanızı öneririz.

 

Sizlere bu yazımızda Apple’ın kimlik Güncel değil hatasının çözümünü araştırdık ve derledik dilerseniz bir başka yazımız olan Largest Contentful Paint (LCP) Nedir Ve Nasıl Optimize Edilir? yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu