Bilgisayar

4 Adımda PDF Dosyalarını Programsız Bir Şekilde Birleştirme Nasıl Yapılır?

Bazen işyerinde, okulda, herhangi bir sunumda elimize ayrı dosyalar halinde ulaşan PDF dosyalarını  birleştirmemiz gerekebilir ve bunun nasıl yapılacağıyla ilgili bir şey bilmeyebiliriz. İşte bu yazımızda sizlere programsız bir şekilde PDF dosyaları nasıl birleştirilir bunu anlatacağız.

Eğer öğrenciyseniz ve birçok not elinize ayrı ayrı PDF dosyaları halinde geldiyse bunları tek bir dosya haline getirmek isteyebilirsiniz bunun için göstereceğimiz dört adımı uygulayarak kolayca PDF dosyalarını birleştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

PDF Dosyalarını Programsız Birleştirme

1. Adım: Öncelikle ”Smallpdf” sitesini ziyaret ediyoruz.

2. Adım: Ardından önümüze gelen sayfada‘Dosyaları Seç veya PDF dosyalarını buraya bırakın” yazan yere dosyaları sürükleyerek veya belgeler üzerinden seçerek siteye yüklüyoruz.Pdf dosyalarını birleştirme

3. Adım: Dosyaları yükledikten sonra gelen ekranda ”Dosyaları birleştir” seçeneğine tıklayıp ardından ”Seçenek Belirleyin ve PDF Birleştirin” seçenekleriyle devam ediyoruz.

  1. 4 Adımda PDF Dosyalarını Programsız Bir Şekilde Birleştirme Nasıl Yapılır? 1
  2. 4 Adımda PDF Dosyalarını Programsız Bir Şekilde Birleştirme Nasıl Yapılır? 2

4. Adım: Son olarak birleştirdiğiniz dosyaları ”Dosyaları Şimdi İndir” seçeneğine tıklayarak indiriyorsunuz ve işlem tamamlanmış oluyor.

Bu site dosyalarınıza hiçbir şekilde filigran eklemiyor yani kendi reklamını yapan hiçbir logo veya yazıyı PDF’lerinizde göremezsiniz.

Bu yazımızda sizlere Programsız bir şekilde iki PDF dosyasının nasıl birleştirileceğini gösterdik.

Dilerseniz Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır? 3 Adımda Twitter’dan Video İndirme başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu