İnternet

2023’ün En İyi Ücretsiz Logo Yapma Siteleri

Sizlere en iyi ücretsiz logo yapma siteleri rehberi ile bir web sitesinin vazgeçilmesi olan logo adımında yardımcı oluyoruz. Bu sayede sizin de kaliteli ve profesyonel bir logosu olabilir.

Bir web sitesinin logosu, marka değerini yükselten en önemli faktörlerden birisidir. Logo deyip geçmemek gerekiyor, akılda kalıcılığı ve işletmenin marka değerini artıran yegâne etmendir. Markanızın kalitesini ve müşterilerinize verdiğiniz değeri belirleyen faktörlerden birisidir logo. Dolayısı ile bir işe girmeden önce mutlaka görsel açıdan kusursuz hale gelmeniz gerekir. Bunun ilk adımı da profesyonel bir logodur.

En İyi Ücretsiz Logo Yapma Siteleri

Eğer siz de işletmeniz ya da web siteniz için akılda kalıcı ve zevkli bir logoya sahip olmak istiyorsanız rehberimizi mutlaka okumalısınız. Sizler için birbirinden faydalı En İyi Ücretsiz Logo Yapma Siteleri rehberini paylaşıyoruz.

Zyro Logo Yapma Aracı

Zyro’nun Logo Yapma Aracı ile sadece logo yapımı değil aynı zamanda profesyonel görseller de elde edebilirsiniz. Bu sayede elinizin altında her zaman kuvvetli bir araç olacaktır.

Ücretsiz Logo Yapma Siteleri Zyro
Ücretsiz Logo Yapma Siteleri Zyro

Siteye girdikten sonra Create Your Logo butonuna basarak şablon yöneticisine girebilir, oldukça basit kullanımı olan bu site ile binlerce seçeneğe kavuşabilirsiniz.

Logonuzun konumunu düzenleme, şekil, boyut, renk ve yazı tipi değiştirme seçenekleri ile geniş bir yelpazede bir grafik tasarımcıya ihtiyacınız olmadan profesyonel bir logo yapabilirsiniz.

Logaster

Logaster sade bir kullanıcı ara yüzü ve çeşitli hizmetler sunan bir araçtır. Şirketinizin adını ve sektörünü girerek binlerce seçenekten zevkinize uyan güzel bir logoya sahip olabilirsiniz.

Ücretsiz Logo Yapma Siteleri Logaster
Ücretsiz Logo Yapma Siteleri Logaster

Marka adınızı ya da istediğiniz bir ismi girerek logo oluştur butonuna basıp hemen sizin için üretilen logolara bakabilirsiniz. Logoyu hiç bir ücret ödemeden indirerek test edebilir, sitenizde ya da imzalarınızda kullanabilirsiniz.

Bu sitenin ücretsiz sürümünün yanında premium seçeneklerinin olduğu bazı ücretli paketleri de dilerseniz satın alabilirsiniz. Tüm elde edeceğiniz görseller baskı ve internette kullanıma hazırdır.

Visme

Visme ile kişisel olarak özelleştirilebilecek pek çok logo şablonuna erişebilirsiniz. Araçlarının içinde renk, görsel, yazı tipi düzenleme gibi pek çok olmazsa olmaz seçenek mevcuttur. Projeleriniz üzerinde çalışırken veri kaybı yaşamamak adına otomatik kayıt özelliği ile maksimum verimi alabilirsiniz. Ücretsiz logo yapma araçları içinde fark yaratan bu özellik ile can sıkıcı olumsuz durumlardan uzak kalabilirsiniz.

Ücretsiz Logo Yapma Siteleri Visme
Ücretsiz Logo Yapma Siteleri Visme

Yine diğer sitelerde olduğu gibi ücretsiz kayıt seçeneğinin yanı sıra basit ve standart plan gibi ücretli paketleri de mevcuttur. Logoları şablon olarak kaydetmek için bu paketlerden birine sahip olmalısınız.

Logonuzu diğer insanlarla paylaşmanız için seçeneklerinin bulunmasının yanında bilgisayarınıza indirmek için JPEG ve PNG formatlarının yanında PDF olarak da indirme imkânı sunulmuş.

Oberlo

Oberlo esasen bir drop shipping sitesidir. Ancak firma oluşturma işlemlerinin içinde size logo üretme sayfası da sunmaktadır. Bunun yanında mali anlamda faydalanabileceğiniz hesaplama araçları da mevcuttur.

Generate Logo linkine tıkladığınızda logo düzenleme sayfasına erişebilirsiniz. Buradan geniş bir seçenek yelpazesine, renk, boyut gibi ayarlamaların yapılabileceği bir sayfayı görebilirsiniz.

Tasarımınız bittiğinde Get you logo linki ile logonuzu PNG formatında bilgisayarınıza indirebilir ya da direk linkini edinebilirsiniz.

Canva

Canva günümüzde sosyal medya içerikleri üreten hemen hemen herkesin kullandığı başucu aracıdır. Canva ile pek çok çeşitte görseller oluşturmanın yanı sıra kendi logonuzu rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Binlerce şablon tasarımlardan istediğinizi düzenledikten sonra tasarımı kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Canva ücretsiz Logo oluşturma aracı ücretsizdir, ancak işlem yapabilmeniz için sizden üyelik istemektedir. Canva uygulamasında yaptığınız tasarımlar otomatik olarak hesabınıza kaydedilir. Böylece istediğiniz zaman istediğiniz yerde erişebilir ve düzenleyebilirsiniz. Logonuzu JPEG, PNG ve PDF dosya türünde indirebilirsiniz.

FreeLogoDesign

1000 civarında şablonu ve ücretsiz logo oluşturma seçeneği ile oldukça kolay bir şekilde logo yapabilirsiniz. Sitede işleme başlamak için şirket ya da marka adınızı girerek Başla butonuna basmanız yeterli. Ardından size tasarım seçmeniz için gerekli ekran sunulacaktır. Logonuzu seçtikten sonra yazı şablonu, renk gibi seçenekleri düzenleyebilirsiniz.

Bu aracımızda ücretsiz seçeneklerde logolarınızı 200×200 boyutunda edinebilirsiniz. 5000×5000 ve üzeri yüksek çözünürlükteki ebatlar için 39 dolar gibi bir ücreti gözden çıkarmalısınız. Küçük bir logo edinmek istiyorsanız gönül rahatlığı ile bu aracı kullanabilirsiniz.

LogoMakr

LogoMakr sitesine girdiğinizde direk olarak düzenleme sayfası ile karşılanırsınız. Burada logo oluşturmak isteyenlerin bulabileceği ve kullanabileceği basit araçlar mevcuttur. Arama çubuğuna logonuz için anahtar kelimeler yazarak şablon tasarımları görebilirsiniz.

Yine logonuzun pek çok öğesini düzenleyerek oluşturduğunuz logonuzu Save Logo butonu ile kaydedebilirsiniz. 19 dolar ödeme yaparak SVG ve ya PDF uzantılı bir şekilde de logonuzu edinebilirsiniz. Düşük çözünürlüklü logo ihtiyacınızı kesinlikle karşılayacaksınız bu site sayesinde.

DesignEvo

Yine binlerce şablonu bünyesinde barındıran DesignEvo aracı ile markanız için eşsiz logolar oluşturabilirsiniz. Logonuzu oluşturduktan sonra Download butonuna basarak logonuzu indirebilirsiniz. Yüksek çözünürlük için basit planda 25 dolar gibi bir ücret ödemesi yaparak ilerleyebilirsiniz.

İyi Bir Logo Nasıl Olmalıdır?

Bir loğunun kalitesi ve iyi olmasını, logonun tasarım kalitesi belirler. Kaliteli bir logo sizin markanızı temsil eder ve ziyaretçilerinizin aklında yer eder. Dolayısı ile logo tasarımınızı en iyi şekilde yapmalısınız. Sade, çok yönlü ve karmaşık olmayan tasarımlar insanların aklında kalır ve marka ile bütünleşir.

Logunuzu sıkça değiştirmeyin, çünkü markalar logolar ile bütünleşir. Örneğin elma gördünüz zaman hemen hemen hepimizin aklına Apple firması gelmektedir. Bu markanın logosuna olan sadakatidir. Logonun çözünürlüğü her zaman yüksek kalitede olmalıdır. Bu durum markanıza verdiğiniz değeri ve müşterilerinizin logonuzdan etkilenmesini direk olarak sağlamaktadır.

Kapanış

Profesyonel bir logo oluşturmak istiyorsanız iyi bir logo yapıcıya ihtiyacınız vardır. Bu yazımız ile sizlere ücretsiz logo yapma siteleri listesini sunduk. Bu araçlar sayesinde sizlerde markalarınız için eşsiz ve kaliteli logolar oluşturabilirsiniz. Size ve bütçenize uyacak bir aracı seçin ve siz de kaliteli bir logoya kavuşun.

Umarız bu rehberimiz sizlere faydalı olmuştur. Sizlerin de kullandığı listemizden farklı araçlar var ise bunları yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu