E-Posta

MacOS İçin En İyi Mail Uygulamaları | Ücretsiz

Günümüzde birçok MacOS kullanıcısı, en iyi mail uygulamaları listesini araştırmaktadır. Genellikle ücretsiz olarak sunulan uygulamaları tercih eden kullanıcılar, hızlı ve akıcı bir uygulama deneyimi yaşamak isteyebilmektedir. Bunlara ek olarak kullanıcılar, aynı zamanda Türkçe arayüze sahip olan uygulamaları da tercih etmektedir.

Uygulama geliştiren şirketler ise, kullanıcılarından gelen bu talepleri değerlendirmekte ve güncellemeler ile talepleri yerine getirmeye çalışmaktadır. Peki, MacOS için en iyi mail uygulamaları nelerdir? İşte, MacOS kullanıcıları tarafından merak edilen bu sorunun en kapsamlı ve ayrıntılı yanıtı…

Ücretsiz En İyi Mail Uygulamaları

hostixo-ucretsiz-en-iyi-mail-uygulamalari

MacOS için en iyi mail uygulamaları listesini, siz değerli okuyucularımız için özel olarak hazırladık. İşte, hazırladığımız listede bulunan ve birçok kullanıcı tarafından tercih edilen ücretsiz mail uygulamaları

1. Spark Uygulaması

hostixo-spark-uygulamasi

MacOS işletim sistemleri için özel olarak geliştirilen Spark uygulaması öne çıkan özellikleri ile oldukça dikkat çekiyor. Gmail ve Hotmail servisleri ile uyumlu olarak çalışan bu uygulama, son derece sade bir arayüze de sahip.

9 Farklı dil desteği ile kullanıcıların karşısına gelen Spark uygulaması, hızlı bir arayüz deneyimiyle de göz kamaştırıyor. Sizlerde Spark uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve bu özelliklerden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

2. BlueMail Uygulaması

hostixo-bluemail-uygulamasi

Ücretsiz mail uygulamaları listesinde bulunan BlueMail uygulaması, oldukça hızlı bir yapısıyla dikkat çekiyor. Hızlı yapının yanı sıra sade bir arayüze sahip olan söz konusu bu uygulama aynı zaman IMAP, POP3 ve SMTP gibi mail protokolleriyle de uyumlu olarak çalışıyor.

Yukarıda bulunan bilgilere ek olarak BlueMail uygulamasında 49 Farklı dil seçeneği de yer alıyor. Bu seçeneklerin arasında Türkçe dil desteği de bulunuyor. Ayrıca söz konusu uygulama Outlook, Gmail, Hotmail, Yahoo ve iCloud servisleriyle de uyumludur.

3. Ücretsiz MacOS İçin En İyi Mail Uygulamaları: Mail for Gmail Uygulaması

hostixo-ucretsiz-macos-icin-en-iyi-mail-uygulamalari-gmail

Mail for Gmail, App Store mağazasında bulunan mail uygulamalarından biridir. İngilizce dil desteğine sahip olan bu uygulama, Gmail servisiyle de uyumlu olarak çalışmaktadır. Sade bir arayüze sahip olan bu uygulama, Gmail temalarını da desteklemektedir.

Tüm bunların yanı sıra uygulama içerisinde uyarı mesajları da yer almaktadır. Bu mesajlar sayesinde kullanıcılar da gelen mailleri kolaylıkla fark edebilmektedir. Ayrıca, söz konusu mail uygulamasının boyutları da özelleştirilebilmektedir.

4. Canary Mail Uygulaması

hostixo-canary-mail-uygulamasi

En iyi mail uygulamaları listesinde bulunan Canary Mail, temel de ücretsiz bir kullanıma sahiptir. Güvenli alt yapısı ile dikkat çeken söz konusu uygulama, kullanıcılarına uçtan uça şifreleme desteğini vermektedir. Uygulama içerisinde bulunan bu özellik sayesinde maillerinizin 3.taraf kişilerin eline geçmesi de engellenmektedir.

Ücretsiz mail uygulamaları listesinde bulunan Canary Mail de otomatik mail temizleme ve tespit özelliği de yer almaktadır. Bu sayede tek bir tıklamayla önemsiz mailler tespit edilebilmekte ve silinebilmektedir.

5. İMail Uygulaması

hostixo-imail-uygulaması

MacOS için en iyi mail uygulamaları listemizde İMail uygulaması da bulunuyor. İngilizce dil desteği ile birlikte App Store mağazasında yer alan bu uygulama, sade arayüzü ile dikkat çekiyor. Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook ve iCloud servisleriyle uyumlu olarak çalışan bu uygulama, ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Yukarıda bulunan özelliklere ek olarak ayrıca uygulama içerisinde özel bir alanda bulunuyor. Kullanıcılar, var olan bu özel alan sayesinde maillerinde bulunan eklentilere de tek bir tıklamayla ulaşabiliyor ve bu eklentileri de indirebiliyor. Ayrıca, popüler olan bu uygulamayı kullanabilmek için minimum MacOS 10.8 sürümüne sahip olmanız gerekmektedir.

Bonus İçerik: Foxmail Uygulaması

hostixo-bonus-icerik-foxmail-uygulamasi

MacOS için en iyi mail uygulamaları listesinde Foxmail uygulaması da bulunuyor. Şık ve sade bir arayüze sahip olan bu uygulama da İngilizce dil desteği de yer alıyor. Ücretsiz bir kullanıma sahip olan Foxmail uygulaması sayesinde tüm maillerinizi okuyabilirsiniz. Ayrıca, yeni tek bir tıklama ile mail gönderebilir ve istemediğiniz mailleri de silebilirsiniz.

Tüm bu özelliklere ek olarak uygulama içerisinde takvimde bulunuyor. Sade bir tasarıma sahip olan bu takvim sayesinde notlarınızı alabilir ve günlük planlamalarınızı yapabilirsiniz.

Ayrıca, yeni tek bir tıklama ile mail adresinizde yer alan kişilere ulaşabilir, direk mail gönderebilir, yeni kişiler ekleyebilir ya da var olan kişileri silebilirsiniz. Üstelik tüm bu özellikler yukarıda da bahsettiğimiz üzere tamamen ücretsiz.

hostixo-en-iyi-mail-uygulamalari

MacOS için en iyi mail uygulamaları listesini siz değerli okuyucularımız için hazırladık. Sizlerde en iyi mail uygulamaları listemizi inceleyebilir ve listede yer alan uygulamaları indirebilirsiniz. Ayrıca indirdiğiniz bu uygulamaları deneyebilir, oldukça hızlı ve sade bir uygulama deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

 

 

 

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu