E-PostaGENEL

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması

Zaman geçtikçe bilgisayarların yaptığı bir çok basit işi yapabilen akıllı telefonlar artık günlük hayatımızda bir çok işimizi halletmemize olanak sağlıyor.

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması

Akıllı telefonumuza yükleyebileceğimiz mail uygulaması sayesinde maillerimizi kontrol etmek gibi basit bir işi de çok rahat ve hızlı bir şekilde yerine getiren akıllı telefonları, ilk satın aldığımızda içeriğinde paket halinde gelen mail uygulaması sizi tatmin etmeyebilir bu nedenle akıllı telefonunuzda çok rahat bir şekilde kullanabileceğininiz en iyi 10 mail uygulamasını sizin için araştırdık.

En İyi 10 Mail Uygulaması

1. Gmail

maill uygulaması

Bildiğiniz üzere Gmail dünyadaki e-posta servisleri arasında en çok tercih edileni, bir çok kurumun ve insanın mail yükünü üstlenen Gmail çok basit olan bir ara yüzü sayesinde akıllı telefonunuzda rahatça kullanabileceğiniz bir mail uygulamasıdır.

Dilerseniz birden fazla mail adresinizi ekleyebilir ve sadece ir tıklama ile aralarında geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca Gmail üzerinden görüntülü toplantı yapmanız da oldukça mümkündür. Gelen maillerinizi web servisleri sayesinde anlık olarak senkronize eder ve isteğiz maili arşivleyebilir ve ya spam kutusuna taşıyabilirsiniz.

2. Type Mail

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 1

Daha çok Blue mail adıyla bulunan Type Mail uygulaması ilk olarak oldukça şık ve zarif bir tasarıma sahip olması ile öne çıkıyor fakat bu uygulamanın can alıcı yanı farklı mail hesaplarınızı tek bir tuşla yönetmenize olanak sağlamasıdır Gmail, Hotmail, Yandex gibi mail hesaplarını uygulama ekranının üst kısmında bulunan kutucuklara tıklayarak kolayca değiştirebilirsiniz.

Type Mail bir çok işlemin tek bir ekran üzerinden başlatılabilmesini sağlıyor bunu kolaylaştırmak için ise geniş ekran modu bulunan uygulama pek çok yönden size avantaj sağlamaktadır.

3. Boxer Mail

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 2

Boxer Mail uygulamasının öncelikli hedefleri arasında hız ve güvenlik konuları vardır. Gmail,  Outlook, iCloud, Yahoo, Hotmail, Exchange gibi e-posta servisleri ile uyumlu olarak çalışan uygulama gayet kullanışlı ve kullanıcı odaklıdır.

4. Microsoft Outlook

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 3

 

Microsoft Outlook uygulaması Android ve İOS üzerinden kolayca yönetilebilen bir uygulamadır. Microsoft’un desteği ile birlikte çok başarılı bir mail uygulaması olarak adını duyurmaktadır.

Tek bir ekran üzerinden yönetilebilen uygulama kedisini gelmiş geçmiş en iyi mail uygulaması olarak iddia etmektedir.

5. Cloud Magic

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 4

Takvim desteğine de sahip olan CloudMagic bir çok e-posta servisleriyle uyumlu bir şekilde çalışabilmektedir İOS ve Android telefonlarda hız ve sadelik açısından dikkat çekmektedir.

6. My Mail

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 5

Birden fazla e-posta hesabını yönetmek için kullanılan My Mail içeriğinde çok gelişmiş bir arama motoru ile gelmektedir gelen maillerinizin ekleri için bile bir arama özelliği sunmaktadır maillerinizi organize etmek için bayrak ekleme ve ya klasörler arası taşıma imkanları sunmaktadır.

7. Aqua Mail

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 6

Oldukça başarılı olan Android mail uygulaması olarak önümüze gelen Aqua Mail ücretsiz ve çok detaylı bir uygulama olması ile öne çıkmaktadır.

Diğer e-posta servislerinin bulundurduğu bütün özellikleri bizlere sunmakta ve diğerleri için de destek vermektedir. Hiç bir maili kaçırmamanıza olanak sağlayan Aqua Mail sürekli mail alan ve gönderen profesyoneller tarafından tercih edilmektedir.

Ana ekran için bir widget’i bulunan uygulama gelen maillere ana ekrandan kolay bir şekilde göz atmanıza olanak sağlar.

8. Yandex Mail

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 7

Gayet sade ve kullanışlı olan Yandex Mail yerleşik bir çeviri özelliğine sahip, hem iş hem de kişisel yazışmalarınız için kullanabileceğiniz güvenilir e-posta servislerinden biridir.

Mobil uygulaması da bulunan Yandex Mail, uygulamaya entegre virüs taraması sayesinde oldukça güvenilirdir. Ayrıca bütün e-posta hesaplarınızı bağlamanıza olanak sağlar.

9. Mail Wise

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 8

Mail Wise üçüncü parti uygulamalar arasında en iyiler arasına girmeyi başarma bir uygulamadır.

Bu uygulamanın önemli özelliklerine bakacak olursak, Mail Wise gayet şık bir ara yüzle bizleri karşılamaktadır, farklı kaynaklı mailleri okumakta gayet başarılı olan Mail Wise bir istemcidir bu nedenle bilgilerinizi cihazınızda saklamaktadır böylece sizlere gayet güvenli bir ortam sağlamaktadır.

Ayrıca diğer e-posta hesaplarınızı da Mail Wise uygulaması üzerinden kolay bir şekilde kontrol etme imkanınız bulunmaktadır.

Bunlar dışında Mail Wise ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır uygulamaya ilk  giriş yaptığınız 24 saat uygulama yavaş çalışır bunun sebebi gelişmiş bir tarama özelliği bulunan Mail Wise hesaplarınızı detaylı bir şekilde tarar ve güvenlik önlemini daha başlangıç sürecinde almaktadır.

10. Gmail Inbox

Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Mail Uygulaması 9

Mobil cihazlar için optimize edilen Inbox Google’ın  kullanıcıları tarafından sevilen bir e-posta istemcisi olarak tanınmaktadır.

Birsüre sadece android cihazlara destek verse de Gmail ekibi bu işe el atarak  Inbox’ı mobil cihazların tümünde kullanılır hale getirdiler.

Mobil cihazlarda mail uygulaması olarak eşsiz bir deneyim sunan bu uygulama bilgisayarınızdakine eş değer bir kullanım olanağı sunarak kullanıcılarının bütün isteklerine cevap verebilmektedir.

Uygulama benzer türdeki mailleri gruplandırarak ulaşmanızı kolaylaştırıyor ve bu grup içindeki kişilerle daha kolay iletişim halinde kalmanıza olanak tanıyor.

Düzenli bir mail trafiğine sahip olduğunuzu varsayalım ve çok meşgul bir anda bir mail geldi fakat daha sonra cevap vermeniz gerekiyor işte uygulamadaki hatırlatıcı özelliği sayesinde işinize devam edebilir ve gelen maili de unutma olasılığınızı ortadan kaldırmış olursunuz.

Bu yazımızda sizlere En iyi 10 mail uygulamasından bahsettik dilerseniz Şebeke Sorunu Nasıl Çözülür? Telefon Şebeke Sorunları başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu