Directadmin

Hostixo artık Directadmin Çözüm Ortağı

Hostixo Artık Directadmin Çözüm Ortağı

Hostixo artık Directadmin Çözüm Ortağı 1

18 Temmuz itibari ile firmamız Directadmin kontrol paneli üreticileri ile yaptığı görüşmeler sonucu Directadmin çözüm ortağı olmuştur. Müşterilerimizi daha çok memnun etmek ve daha hızlı çözümler sunmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu anlaşma sağlanmıştır.

Directadmin lisanslı ve ücretli bir kontrol panelidir.  Linux ortamında çalışmaktadır. Gerek Sanal Sunucu gerekse Bulut Sunucu hizmetleri ve Kiralık Sunucu hizmetlerinde Directadmin kontrol panelini çözüm ortağı olmamızdan dolayı uygun fiyata hizmet sağlayabilmekteyiz. Böylece Directadmin lisans fiyatlarında çözüm ortaklarına sağlanan ayrıcalıktan yararlanarak uygun fiyatlara edinebilirsiniz. Tüm müşterilerimiz bu ayrıcalıktan yararlanabilirler.
Directadmin kontrol paneli ile sunucunuzu kolayca yönetebilir ve stabil bir kontrol kontrol paneli olmakla beraber geliştirilmesine devam edilmektedir. Dünya genelinde sıkça kullanılmaktadır. Özelleştirilebilen bir yapıya sahip olan Directadmin kontrol panelinin Reseller ( Bayi ) ve Hosting ( Kullanıcı ) arayüzleri bulunmaktadır.

Directadmin kontrol paneli Cloudlinux , Centos 6 , Centos 7 gibi işletim sistemlerini desteklemektedir. Bunun yanı sıra nginx web servisi , Openlitespeed ( Ücretsiz Litespeed ) ve Enterprise Litespeed ( Ücretli Litespeed ) özellikleri ile birlikte Apache web servisinide desteklemektedir.

Diğer kontrol panellerinde sıkça çalışan CSF ( Config Server Firewall ) , CXS ( Config Server Exploit Scanner ) ,  Softaculous ( Hazır Script Kurulumu )  ,  Comodo Waf Modsecurity ve bir çok harici eklentiyi  %100 desteklemektedir.

Directadmin kullanıcıları sağladığı avantajlardan biride kolay kurulum imkanı sağlamasıdır. Geliştirilmiş yapısı ile dilediğiniz sunucuya kolayca kurabilirsiniz. Ayrıca firmamızdan alınan sunucu hizmetlerinde ücretsiz kurulum ve yapılandırma desteği sağlamaktayız.

Sağladığı bazı özelliklerden biri olan kullanıcıya özel multi php versiyon seçimide tercih sebeplerinden biri olmaktadır. Kullanıcı bazlı  Bir çok tema ve arayüz tercihi bulunması kullanıcıların yönetiminde kolaylık sağlamaktadır.

Ek olarak yeni geliştirilmiş olan Custom Build 2.0 ile bir çok bileşeni ve güncellemeyi tek tıkla arayüz üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.  Bunun yanı sıra cPanel tarafındaki web sitelerinizi kolayca taşıma gerçekleştirebilmektesiniz.

Müşterilerimize sağladığımız Directadmin fiyatları aşağıdaki gibidir.

  • Directadmin Cloud – Sınırsız Domain : $10.00 + KDV / aylık
  • Directadmin Dedicated – Sınırsız Domain : $20 + KDV / aylık

Tüm bu kolaylıklardan yararlanmak için Bulut Sunucu , Linux Sanal Sunucu veya Directadmin Lisans hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Eğer ücretsiz bir kontrol paneli arıyor iseniz daha önce paylaşmış olduğumuz CyberPanel ve Ücretsiz Litespeed Kurulumu adlı makalemizi inceleyebilirsiniz.

 

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.
Başa dön tuşu