Yazılım

Hazır Site Nedir ? Hazır Sitenin Avantajları

 

Hazır site, hizmetleri konusunda Hostixo ailesi olarak detaylı bir çalışma sunuyoruz. Günümüzde web siteler hem çok pratik hem de çok teferruatlı olabiliyor. Bu yüzden siteleri oluştururken sürükle bırak yöntemiyle sizlerin de kolaylıkla kullanabileceği siteler tasarlıyoruz. Kodlama ya da tasarım hizmetlerine hakim olmasanız bile ihtiyacınız olan alanlar için hem içerik hem de site tasarımı konusunda destekler sunuyoruz. Web tasarımı ile ilgili aklınıza gelen bütün yeni çalışmaları çok daha uygun bir fiyattan alabilirsiniz. Aylık ödemelerle kullanabileceğiniz hazır web siteleri, özellikle geniş tema ve tasarım seçenekleriyle sizleri büyük bir masraftan kurtarıyor.

 

Hazır Site Hizmeti Nedir?

 

hazır site
Ücretsiz alan adı (domain) hizmetiyle birlikte kullanmaya başlayacağınız web sitenizi ortalama 5 ile 10 dakika arasında hazırlayabilir ve hemen yayın hayatınıza başlayabilirsiniz. Web tasarımla ilgili genel masrafların tümünden kurtularak daha temiz bir site tasarımına merhaba demek için tek yapmanız gereken birkaç tıklama işlemi olacaktır. Web tasarım masraflarından kolaylıkla kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri incelemeye devam edin. Hostixo hazır site hizmetlerinde hemen hemen her kategoriye göre site bulunuyor. Tek tıklama ile yayın hayatına başlatabileceğiniz hazır site, kontrol paneli üzerinden de rahatlıkla organize edilebiliyor. Tasarım konusunda da güçlü desteklere erişebilirsiniz. Bu sayede tasarım maliyetlerinizi de minimize etmiş olursunuz. 600’den fazla şablon seçeneği ile tamamen ihtiyaçlarınıza yönelik bir çalışmaya erişmiş olursunuz. Hazır tasarım şablonları ile ilgili olarak web sitenizin ihtiyaç duyduğu bütün yeni seçenekleri kullanabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz.

 

Sürükle bırak hizmetiyle birlikte adeta bir akıllı telefon kullanır gibi kolaylıkla işlemleri toparlayabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir kod bilgisine de ihtiyaç yok. Sürükle bırak metodunu kullanarak içeriklerinizi hemen hazırlayabilir ve düzenlemelerinizi yapabilirsiniz. Arama motoru optimizasyonu konusunda da hazırladığınız taslak şablonları üzerinden ilerleyebilirsiniz. Rakiplerinizden bir adım daha önde olmak istiyorsanız SEO hizmeti her şeydir. Sizin için hazırladığımız bütün şablon tasarımlar SEO optimizasyonu konusunda rahat bir kullanım sunuyor ve arama motoru optimizasyonu ile ilgili beklentilerinize cevaplar veriyor. Güncel algoritmalara uyumlu bir şekilde hazırlanan bu tasarımları kullanarak özel yapılarımıza da erişmiş olursunuz.

Neden Hazır Site Seçmeliyiz?

Neden hazır site seçmeliyiz? Bu konuda Hostixo ailesi olarak hazır site süreçlerinde çok hızlı ilerlemenizi sağlıyoruz. Ücretsiz domain (alan adı) hizmetimizle birlikte alacağınız paketlerde çok hızlı bir şekilde yayın hayatına hazırlanın. Fiyatlarımızı müşterilerimizin memnuniyetine olacak şekilde organize ediyor ve hızlı destek seçeneklerimizle de anlık olarak bilgi almanızı sağlıyoruz. E ticaret sitelerinden tutun da farklı site tasarımlarına varıncaya kadar karşınıza çıkarılacak bütün seçenekleri kullanabilir ve kolayca hepsini kullanabilirsiniz. Çözüm odaklı, Türkçe ticket desteği ve müşteri temsilcisi hizmetleri ile kolaylıkla aklınıza gelen soruları sorabilir ve sitenizle ilgili en ufak bir problemde dahi bir muhatap bulabilirsiniz.

Hazır site seçimlerinde sizi mutlu edecek bütün görsel detayı ve desteği bulabiliyorsunuz. Bir şekilde dijital projeniz var ise ve kesinlikle site ihtiyacınız var ise farklı kişilerle ya da kurumlarla iletişime geçmeden hemen önce bizimle iletişime geçebilirsiniz. Birbirinden bağımsız olarak alacağınız tema hizmeti, site kurulum hizmeti, sunucu ya da hosting hizmeti, domain hizmeti ve danışmanlık hizmeti gibi paketlerin yerine doğrudan Hostixo hazır site tasarımlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede pek çok yükten kurtulmuş olacaksın.

Hazır Sitenin Avantajları

Hazır sitenin avantajları arasında anlık iletişimler bulunuyor. Bununla birlikte tek bir merkezden yönetim olduğu için hem güvenlik konusunda endişeniz olmuyor hem de hız konusunda çok rahat hissediyorsunuz. Hazır site hizmetleri konusunda sorun yaşadığınız zaman destek ekibimiz hemen sizinle iletişime geçecek ve problemleri en hızlı şekilde giderecektir. Teknik alt yapısından tutun da ücretsiz domain seçeneklerine varıncaya kadar karşınıza çıkan fırsatları kullanmak için tek bir merkez üzerinden ilerleyebilirsiniz.

Hazır sitelerin bir diğer avantajı da bütün cihazlarla uyumlu olarak çalışmasıdır. Tüm hazır şablonlarımız hem mobilde hem de masa üstü cihazlarda oldukça uyumlu olacaktır. %100 responsive olan tasarımlar sayesinde her cihaz ile uyumlu bir siteniz olacaktır. Uygun fiyat konusunda da paketlerimize göz atabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza cevap verecek paketlerle birlikte bütün yeni detayları kullanabilirsiniz.

3 adımda kuracağınız web sitesi, sürükle bırak yapısı sayesinde dilediğiniz hızda organize olabilmektedir. Bir web sitesi hazırlamak için yazılım bilgisine gerek olmadığı için, Hostixo hazır site avantajlarıyla bütün yeni site içeriklerini organize edebilir ve beklentilerinize cevap yaratabilirsiniz. Türkçe ara yüz sayesinde kolayca kullanabileceğiniz bu site içerikleri için evinizde, arabanızda ya da otobüslerde kolaylıkla kullanımlara erişebilirsiniz. Web sitenizi de aynı şekilde hızlıca yayına alarak istediğiniz içerikleri üretmeye başlayın. Onlarca meslek, onlarca sektör ve içerik yapısı arasından sizin için en uygun olanı bularak ilerleyebilir ve rahatlıkla çözümlere göz atabilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu