BilgisayarGENELİnternet

Google Dijital Atölye Nedir? Nasıl Kullanılır?

Özellikle sertifikalı kurs arayanlar, Google dijital atölye nedir sorusunun cevabını kesinlikle öğrenmeliler. Sertifikalı Google kursları bu atölyede bulunuyor.

İnternet ile birlikte birçok online eğitim videolarına kolayca ulaşabiliyoruz. Gerek YouTube gerekse Udemy gibi platformlar, birçok kursa kolayca erişebilmemize imkân tanıyorlar. Bu sayede birçok konuyu evimizden kolayca öğrenebiliyoruz.

Üstelik birde sertifika alabileceğimiz özel kurslar mevcut. Bu kurslar hem birçok konuyu öğrenmemizi hem de kariyerimizi geliştirebilmemizi sağlıyor. Yazımızda bahsedeceğimiz Google Dijital Atölye platformu da aslında bizlere birçok özel kurs sunuyor.

Bu kurslar sayesinde kendimizi geliştirebiliyoruz. Özellikle sertifikalı kurslar arıyorsanız, bu içeriğimize kesinlikle göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Google’ın sunduğu kurs hizmeti hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Google Dijital Atölye Nedir? Ne İşe Yarar?

hostixo-blog-google-dijital-atolye-nedir-google-dijital-atolye-ucreti-google-digital-garage

Özellikle kurslarla kendini geliştirmek isteyenler, Google Dijital Atölye nedir diye merak edebilirler. Geçtiğimiz zamanlarda birçok eğitimi almak için yüz yüze kurslara gitmemiz gerekirdi. Ayrıca tabii ki bu kursların çoğuna oldukça yüksek miktarlar ödemek şarttı. Ancak internetinde gelişmesiyle birlikte bu durum artık neredeyse tamamen değişti.

Google Dijital Atölye, videolu kurslar alabileceğiniz bir platform olarak gösterilebilir. Bu servis üzerinde Dijital Pazarlama, Kariyer geliştirme ve Dijital Güvenlik gibi kategoriler mevcut. Bu kategorilerin içerisinde birçok videolu eğitim seti bulunuyor.

Bu eğitimlerden istediğinizi seçerek ücretsiz olarak videoları izleyebiliyorsunuz. Üstelik eğitimlerin bazılarında sertifika mevcut. Sertifikalı eğitimleri başarıyla bitirdiğinizde bir sertifika almaya hak kazanıyorsunuz. Daha sonra bu sertifikayı özgeçmişinize ekleyebiliyorsunuz. Yani Google Dijital Atölye, sertifikalı videolu eğitimler sunan bir hizmet olarak tanımlanabilir.

Google Dijital Atölye Ücretli mi?

Google Dijital Atölye’de bulunan eğitimler tamamen ücretsizdir. Yani bu siteden istediğiniz eğitimi ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Google Dijital Atölye Sertifika Ücreti Var mı?

Google Dijital Atölye’den Google onaylı sertifikaları ücretsiz olarak alabilirsiniz. Yani bu siteden sertifikalı bir eğitim aldığınızda, eğitimi başarıyla tamamlarsanız sertifika ücretsiz olarak sizin olacaktır.

Google Dijital Atölye Kursları Neler?

hostixo-blog-google-dijital-atolye-nedir-google-dijital-atolye-ucretli-mi

Yazımızda Google Dijital Atölye nedir sorusunu cevapladıktan sonra bu konuya olan ilginizin arttığınızı düşünüyoruz. Sonuçta sertifikalı ücretsiz video eğitimler bulmak pek kolay bir şey değil. Google’ın bir hizmeti olan Dijital Atölye’de birçok kurs mevcut.

Bu platformda Dijital Pazarlamanın Temelleri ve Flutter ile Uygulama Geliştirin gibi başlıklarla bazı sertifikalı eğitimler bulunuyor. Sizlere platformdaki tüm kursları saymamız biraz zor olacaktır. Bunun yerine Google Dijital Atölye’de bulunan kategorileri saymak istiyoruz. Aşağıdaki kategorilerle yani konularla alakalı birçok kursu bu sitede bulabilirsiniz.

Google Dijital Atölye Kategoriler

  • Dijital Pazarlama
  • Veriler
  • Dijital Güvenlik
  • Turizm Eğitimleri
  • Kariyer geliştirme

Google Dijital Atölye Sertifikası Ne İşe Yarar? Neden Önemlidir?

Google Dijital Atölye aslında her anlamda önemli bir hizmet. Bildiğiniz gibi ücretsiz videolu eğitimler bulmak pek kolay değil. Ancak bu hizmet sayesinde birçok kursa ücretsiz olarak kolayca erişebiliyorsunuz.

Videolu olan bu eğitimlerin bazılarında sertifika mevcut. Kursları başarıyla tamamlayarak sertifika alabiliyorsunuz. Google’ın ne kadar büyük bir şirket olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden Google’dan aldığınız sertifikanın ne kadar önemli olabileceğini de tahmin edebiliyorsunuzdur.

Google Dijital Atölye üzerinden sertifikalı eğitimleri başarıyla tamamlayarak sertifikanızı ücretsiz alabilirsiniz. Daha sonra bu sertifikayı özgeçmişinizde kullanabilirsiniz. Böylece bir işe başvururken daha avantajlı olabilir ve bu sayede kariyerinizi önemli ölçüde güçlendirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra, bu sitede birçok sertifikasız eğitiminde mevcut olduğunu belirtelim. Ancak kendinizi geliştirmek amacıyla sertifika olmayan eğitimleri de alabilirsiniz.

Google Dijital Atölye Nasıl Kullanılır?

hostixo-blog-google-dijital-atolye-nedir-nasil-kullanilir

Sizler için Google Dijital Atölye nedir sorusunu cevapladıktan sonra nasıl kullanıldığına da biraz değinmek istiyoruz. Google Digital Garage üzerinden birçok eğitimin videolarına kolayca ulaşabilmeniz mümkün. Bunun için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

Google Dijital Atölye Kullanımı

  • İlk adımda Google Dijital Atölye giriş sayfasına giderek hesabınızla giriş yapın. Google hesabınızla giriş yapmak için üstteki Google hesabıyla oturum açın seçeneğine tıklayarak giriş yapabilirsiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra karşınıza birçok kurs gelecektir. Sol taraftaki KATEGORİLER kısmında istediğiniz kategorileri seçerek o kategorilere ait kursları görüntüleyebilirsiniz. Kursların üzerinde SERTİFİKA İÇERİR yazıyorsa bu durumda o kursları başarıyla tamamladığınızda sertifika alacaksınız demektir.
  • Bu ekranda istediğiniz bir kursa tıkladıktan sonra açılan sayfada Öğrenmeye Başlayın butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu adımdan sonra seçtiğiniz kurs Öğrenim Planım kısmına eklenecektir.
  • Öğrenmeye Başlayın butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada Başlayın butonuna tıklayarak kursun konularını görüntüleyebilirsiniz. Daha sonra sol taraftan bir ders seçerek hemen izlemeye başlayabilirsiniz.
  • Ayrıca ekranın en üstündeki Öğrenim Planım kısmına tıklayarak devam ettiğiniz tüm kursları görüntüleyebilirsiniz. Google’ın online kurs sunduğu bu hizmet işte bu kadar kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Google Dijital Atölye nedir, kursları neler gibi soruların cevaplarını bu içeriğimizde sizlerle paylaşmaya çalıştık. Sizde bu hizmet sayesinde ücretsiz videolu eğitimler alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu