GENELİnternetSosyal Medya

Twitter Toplu Tweet Silme Nasıl Yapılır? Toplu Tweet Silme Siteleri

Twitter toplu tweet silme işleminin mümkün olup olmadığını merak eden birçok kişi var. Bu işlem direkt olarak Twitter’dan yapılamasa Twitter tweet silme siteleriyle gerçekleştirilebiliyor.

Sosyal medya platformlarının hayatımızda farklı bir yere sahip olduklarını söyleyebiliriz. Twitter, en popüler sosyal medya platformu olarak gösterebileceğimiz bir platform. Senelerdir popülaritesini kaybetmeyen bu platformu genç yaşlı fark etmeksizin sayısızca kişi tercih ediyor.

Twitter kullanan kişiler bazı şeylerin nasıl yapıldığını merak edebiliyorlar. Toplu tweet silme 2023 işlemi merak edilenlerin başlarında geliyor. Özellikle sık sık tweet atan kişiler, çok fazla uğraşmadan tweetlerini toplu bir şekilde silmek istiyorlar. Ancak bu işlem direkt olarak Twitter’dan gerçekleştirilemiyor.

Twitter’da Toplu Tweet Silme Mümkün mü?

hostixo-blog-twitter-toplu-tweet-silme-2022-toplu-tweet-silme-uygulamasi

Oldukça fazla kişi Twitter toplu tweet silme işleminin mümkün olup olmadığını merak edebiliyor. Twitter’da sayısızca kullanıcı mevcut. Özellikle eski Twitter kullanıcılarının hesaplarında çok fazla tweet birikebiliyor. Bu sebeple, kullanıcılar yıllar sonra tweetlerini tek seferde toplu halde silmek isteyebiliyor.

Ancak bunu yapmayı denediklerinde Twitter’da böyle bir seçenek bulamıyorlar. Çünkü Twitter’da toplu tweet silme özelliği mevcut değil. Tweetlerinizi tek seferde topluca silmek için farklı sitelerden yardım almanız gerekiyor. Tabii ki bunu yaparken hesabınızın güvenliği için dikkatli olmanız şart.

Twitter’da Toplu Tweet Nasıl Silinir?

Twitter toplu tweet silme nasıl yapılır sorusunu da sizlere cevaplamak istiyoruz. Bahsettiğimiz gibi bu işlem Twitter’dan yapılamıyor. Bu sebeple toplu tweet silmek için farklı yöntemler aramanız gerekiyor. Twitter hesabınızdaki tweetleri toplu bir şekilde silmek için kullanabileceğiniz birçok site mevcut.

Bu siteleri aslında birer toplu tweet silme uygulaması olarak tanımlayabiliriz. Tweet silme sitelerinden Twitter hesabınıza giriş yaparak birçok tweeti aynı anda silebiliyorsunuz. Ayrıca bu sitelerde genellikle Twitter tüm tweetleri silme ücretsiz olarak yapılabiliyor. Ancak bazı ekstra özelliklerden faydalanmak için belli bir ücret karşılığında üyeliğinizi yükseltmeniz gerekebiliyor.

Toplu Tweet Silme Siteleri Güvenilir mi?

Tercih edebileceğiniz birçok farklı Twitter toplu tweet silme sitesi mevcut. Ancak bu sitelerden tweet silmek için Twitter hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Bu sebeple tweet silme sitelerinin güvenilir olup olmadığını merak etmeniz oldukça doğal.

Bazı toplu tweet silme siteleri kullanıcılar için senelerdir bu hizmeti sunuyor. Bu siteler oldukça fazla kişi tarafından tercih edilebiliyor. Ancak yine de herhangi bir toplu tweet silme sitesi için güvenilir dememiz pek doğru olmaz.

Çünkü üçüncü taraf uygulamalar, hesabınızın güvenliği açısından risk oluşturabilirler. Bu sebeple herhangi bir toplu tweet silme sitesini kullandıktan sonra hesabınızın şifresini değiştirmenizi tavsiye ediyoruz. Böylece daha sonra oluşacak risklerin önüne geçmeniz mümkün olabilir.

Twitter Toplu Tweet Silme Siteleri

Twitter hesabınızdaki tweetleri topluca silmek istiyorsanız, tam olarak doğru yerdesiniz. Çünkü sizlerle paylaşacağımız sitelerden birden fazla tweeti tek seferde kolayca silebilirsiniz. Böylece hesabınızdaki gereksiz tweetleri hızlıca temizleyebilirsiniz. İşte tercih edilebilecek bazı toplu tweet silme siteleri.

3 Farklı Tüm Tweetleri Silme Sitesi

TweeEraser

hostixo-blog-twitter-toplu-tweet-silme-sitesi-tweeteraser

Twitter toplu tweet silme denildiğinde akla gelen sitelerden birisi TweetEraser. Bu siteden Twitter hesabınıza giriş yaparak tweetlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Daha sonra silmek istediğiniz tweetleri seçerek toplu bir şekilde silinmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu siteden ücretsiz bir şekilde toplu tweet silebileceğinizi belirtelim. Ancak bazı ekstra özelliklerden faydalanabilmek için ücretli üyelik planlarından birisini satın almanız gerekiyor.

TweetDelete

hostixo-blog-twitter-toplu-tweet-silme-sitesi-tweetdelete-net

Toplu bir şekilde tweet silmek için bir site arıyorsanız, TweetDelete size yardımcı olabilir. Bu siteden tweet silmek için Twitter hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında seçtiğiniz süreden önce atılmış tweetlerin toplu bir şekilde silinmesini sağlayabiliyorsunuz.

Örneğin, bu site sayesinde 3 ay önce atılan tweetlerin tek seferde silinmesini sağlayabilirsiniz. Son olarak TweetDelete üzerinden ücretsiz toplu tweet silme yapabileceğinizi belirtelim. Ancak tabii ki ekstra avantajlara sahip ücretli üyelik seçeneği de mevcut.

TweetDeleter

hostixo-blog-twitter-toplu-tweet-silme-sitesi-tweetdeleter

Listemizin sonunda TweetDeleter sitesinden sizlere bahsetmek istiyoruz. TweetDeleter, ücretli Twitter toplu tweet silme sitesi olarak tanımlanabilir. Aslında bu siteden de ücretsiz toplu tweet silebilmeniz mümkün. Ancak, bu site ücretsiz olarak ayda sadece aynı anda 5 tweet silmenize izin veriyor. Daha fazla tweeti tek seferde silmek için ücretli üyelik planlarından birisini satın almanız gerekiyor.

Tweetlerinizi toplu bir şekilde silebilmeniz için hazırladığımız içerik burada sona eriyor. Yukarıdaki alternatifler sayesinde tweetlerinizi tek seferde topluca silebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu