SunucuKAMPANYALAR

Bulut Sunucu siparişlerinizde 2 Ay Ücretsiz !

Şimdi size özel Bulut Sunucu satın almanın tam zamanı.

Yıllık olarak sipariş vereceğiz İster Windows İster Linux işletim sistemine sahip bulut sunucu hizmetlerimizde yıllık alımlarda 2 ay ücretsiz kullanıma sahip olacaksınız.

Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirim?

Kampanyadan sipariş esnasında  yıllık olarak seçim yaparak “CLD50” kampanya kodu ile yararlanabilirsiniz.

Kampanyadan Ne Kadar Süre Geçerlidir ?

Kampanyamız için bir süre sınırı bulunmamaktadır.

Bulut Sunucu Avantajları Nelerdir ?

Elinizde olan fiziksel sunucuları kullanmadığınız için yaşanacak teknik sorunlardan da etkilenmezsiniz. Eğer size ayrılan sunucu bölümünde bir sıkıntı yaşanırsa kısa süre içerisinde yeni bir bölüm atanır ve siz bunun farkına bile varmazsınız.

Sunucuların, son teknoloji olması her zaman için çok önemlidir. Daha hızlı ve daha güvenlidir. Ancak kendiniz sürekli olarak son teknoloji sunucular almak yerine bizimle çalışarak bulut sunucu hizmeti aldığınızda çok uygun fiyata son teknolojiyi kullanmış olursunuz.

Sunucu panelleri üzerinden yapmak istediğiniz değişiklik ve güncellemeleri kısa süre içerisinde yapabilirsiniz. Böylelikle, işiniz kesintiye uğraşamaz ve fiziksel sunuculara göre çok daha uzun bir uptime süresine sahip olursunuz.

Yaşanacak teknik sorunların ardından veri kaybı olma ihtimali çok daha düşüktür. Uzman bir ekip ile çalışıyoruz ve yaşanacak sorunların önlemini alıyoruz.

Sunucularınız Nerede Barınıyor ?

Sunucularımız İstanbul / Radore Datacenter konumlu TIER 3 sertifikalı verimerkezimizde firmamıza ait özel şifreli kabinlerimizde yine firmamıza ait donanımlar üzerinden yayın vermekteyiz.Bundan dolayı sitelerinize erişim yurt içi ve yurt dışından hızlı bir şekilde gerçekleşecektir.

Bulut sunucu ürünlerimizi Bulut Sunucu sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

 

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu