GENEL

5 Adımda Bulut Sunucu Satın Alma

Bulut Sunucu  , sanallaştırma teknolojisi kullanılarak işlemci, ram, disk gibi kaynakların kaynak kullanımlarının ihtiyaca uygun olarak kolaylıkla güncellenebildiği sunucu sistemleridir.Bulut Sunucu teknolojisi maliyetleri düşürerek  gerek büyük şirketler gerekse bireysel kullanıcıları büyük bir maddi yükten kurtarmasıdır.Ciddi bir yatırım yaparak sahip olacağınız  sunucuları almak yerine bulut sunucu satın alarak bu yatırımdan kurtulabilirsiniz.

5 ADIMDA BULUT SUNUCU NASIL SATIN ALINIR ?

1 – Hostixo.com üzerinden  web sitemize giriş yaparak üst menüde yer alan “Sunucu” sekmesi altında yer alan “Bulut Sunucu” sayfasına giriş yapıyoruz.

5 Adımda Bulut Sunucu Satın Alma 1

 

2- Bulut Sunucu sayfamızdan ihtiyaçlarına uygun paketimizi seçerek ” SATIN AL ” butonuna tıklayabilirsiniz.

5 Adımda Bulut Sunucu Satın Alma 2

3-  Çıkan ekranda Ödeme Döngüsünü ( 1 Ay – 3 Ay – 6 Ay – 1 – 2 – 3 Yıl ) şeklinde seçerek , Sunucu adı ( Hostname ) , Sunucu şifreniz ve İşletim Sistemi gibi seçenekleri tanımlayarak “DEVAM ET”  bir sonraki adıma geçiyoruz.

5 Adımda Bulut Sunucu Satın Alma 3

4 – Bu adımda Hesabınızı oluşturacak bilgilerin girişini yaparak , Ödeme şekli olarak  Havale veya Kredi Kartı  seçeneklerinden birini seçerek , “Kullanım Koşullarını ve ilgili Sözleşmeyi okudum ve anladım ” bölümünü işaretleyerek Siparişi Tamamla butonuna tıklıyoruz.

5 Adımda Bulut Sunucu Satın Alma 4

Not : Kredi Kartı ile yapılan ödemelerde hizmetiniz anında aktif olmaktadır.

5 – Bu aşamadan sonra sunucunuz müşteri panelinizde hazır olacaktır.Sunucunuz sadece işletim sistemi kurulu olarak hazır olacaktır. Bu aşamada panel kurulumu gibi işlemler zaman alabilmektedir.Ancak
Havale ile yapılan ödemelerde ödeme bildirimi yaparak süreci hızlandırabilirsiniz.

Sunucu seçiminizde kararsız kalmanız durumunda 0 850 441 51 67  numaradan veya Canlı Destek
üzerinden ekibimize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu