Wordpress

Instagram Gönderilerini Wordpress Sitede Gösterme

Gönderilerinizde okuyucularınızın ilgisini Instagram gönderilerini wordpress sitede gösterme eklentisi ile artırabilirsiniz.

Bu sayede daha interaktif gönderiler oluşturabilir, zaten milyonlarda kullanıcı olan instagramın nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Hem kendi sosyal medya hesaplarınızı hem de yazılarınızda referans gösterebileceğiniz hesapların gönderilerini kullanarak yazılarınıza güç katabilirsiniz.

Instagram gönderilerini wordpress sitede gösterme 1
Instagram gönderilerini wordpress sitede gösterme 1

Neden Instagram Gönderilerini Wordpress Sitelerde Kullanmalıyız?

  • Instagram gönderileri özgün oldukları için daha çok ilgi çekicidirler.
  • Görsel içeriklerinizi tek bir yerden yöneterek hem etkileşimi artırabilir hem de gönderilerinizde kullanacağınız görselleri stoklamak için instagramı kullanabilirsiniz. Böylece sunucularınızdaki yük azalmış olacaktır.
  • Sitenizi ziyaret eden kullanıcıları Instagram hesabınıza yönlendirmiş olmanız sosyal medya hesaplarınızın takipçi sayısını da artırmış olabilirsiniz.
  • Instagram üzerindeki etkileşim sistemini de kullanarak sitenizde kalma süresini artırabilirsiniz.

Bu sebeplerden ötürü web sitelerinizde özellikle kullanıcıların etkileşim gösterebileceği gönderilerde instagram gönderileri ile desteklemek suretiyle hem web sitenizdeki hem de sosyal medya hesaplarınızdaki etkileşimi artırabilirsiniz. Bu durum hem marka değerinize hem de sitenizde kalınma süresindeki artıra katkı sağlayacaktır.

Wordpress siteler için tavsiye edebileceğimiz sadece bir eklenti yok. Bu eklentiler ihtiyaç ve kullanım alanlarına göre çeşitlilik gösteriyor. Bu yüzden kategorilerine göre bi kaç eklenti önereceğiz sizlere. Bunları deneyerek size en uygun olan eklentiyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Instagram Gönderilerini Wordpress Sitede Gösterme Eklentileri

  1. Smash Balloon Social Photo Feed – Kurulumu ve kullanımı kolay bu eklenti ile gönderilerinizi yazı içinde kullanabilirsiniz.
  2. 10Web Social Photo Feed – Yine kurulumu ve kullanımı kolay bu eklenti ile hem profil hem gönderi paylaşımını yapabilirsiniz.
  3. Feed Them Social – Sadece Instagram değil, Twitter, YouTube ve Pinterest gönderilerini de yazı içinde paylaşabilirsiniz.
  4. Social Slider Widget – Yine güzel bir gönderi paylaşım eklentisi. Bileşen desteği de mevcut.

Birbirinden güzel bu eklentiler ile ihtiyacınıza yönelik gönderi paylaşım özelliğini sitelerinize ekleyebilirsiniz. Böylece websitesi içinde sorun olan, Instagram gönderilerini Wordpress sitede gösterme işlemini eksikliğini kolayca çözebilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu