GENELİnternet

Google Gravity Nedir? En İyi 10 Google Gravity Hilesi

Google'ın birçok özelliği olduğunu bilmeyen kullanıcıları var işte Google Gravity bu özelliklerden biri. Peki Google Gravity nedir?

Google Gravity, Google’ın ana ekranını farklı efektler ve oyunlarla eğlenceli bir deneyime dönüştüren, JavaScript kodlarına dayalı bir yazılımdır. Bu yaratıcı çalışma, Google’ın programcı ekibi tarafından tasarlanmıştır. “Kendimi Şanslı Hissediyorum” butonuna tıklayarak arama sayfasını daha eğlenceli bir şekilde keşfedebilirsiniz.

Tüm dünyada Google’ın arama motorunu kullanan milyonlarca insan vardır. Bir çok insan, Google’ın ara yüzünü daha eğlenceli hale getirmek için küçük hileler kullandığının farkında değil.

Arama motorunu daha eğlenceli hale getiren şeyin adı Google Gravitydir Bu yazımızda deneyebileceğiniz en iyi Google Gravity hilelerinin kapsamlı bir listesini hazırladık.

Google Gravity Nedir?

Google Gravity Google ana ekranını çeşitli efektlerle ve oyunlarla daha eğlenceli hale getiren Google’ın Javascript kodlarına dayalı yaratıcı programcı ekibi tarafından oluşturulan bir yazılımdır. Arama sayfasında Google Gravity kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklayarak gösterimi eğlenceli bir hale getirebiliyorsunuz.

Mouse yardımı ile Google Ana ekranınızın herhangi bir yönünü hareket ettirebilir ve arama çubuğu, ek seçenekler, düğmeler, diller vb. içeriklerin ekrandan düştüğünü görebilirsiniz. Sonuç olarak, yerçekimi nedeniyle tarayıcıdaki her şey sayfanın en alt kısmına düşecektir ve onları mouse yardımı ile hareket ettirebilirsiniz.

Bu, müşterilerin ilgisini çekmek ve ziyaretleri çekmek için tasarlanmıştır.

En İyi 10 Google Gravity Hilesi

İşte deneyebileceğiniz en iyi 10 Google Gravity hilesi:

Google Gravity

1. Google Zero Gravity

Google arama kutusunda Google Zero Gravity yazdıktan sonra kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklayın. Gelen ekranda her şeyin ters döndüğünü ve sayfanın altına düşüğünü göreceksiniz.

2. Google Anti-Yerçekimi

Google Anti-Gravity Trick, Google’ın en iyi numaralarından biridir. Google Ana Ekranı kayar gibi görünür, düğmeler, arama kutusu ve Google Ana Sayfasındaki diğer her şey dahil olmak üzere ana ekranın her bir parçasını farenizle hareket ettirebilirsiniz. Google Anti Gravity eğlencelidir ve yıllardır kullandığınız sıkıcı Google Arama ana sayfasını renklendirmenize olanak tanır. Son derece popülerdir ve Google Zero Gravity’ye benzer.

3. Google Underwater

Bu, başka bir Google Gravity özelliğidir. Bilgisayar ekranınızı bir akvaryuma dönüştürerek hem bilinen hem de keşfedilmemiş suda yaşayan vahşi yaşam dünyasına dalmanıza olanak tanır. Web sayfasının içeriği geçici bir şekilde ekranda gezinmeye devam eder. Google Gravity sualtı yaklaşımı, size okyanusta olmanın harika bir hissini verir. Dalgaların melodileri ve tuzlu denizin hayvanları, PC’nizdeki hoparlör açıksa sizi büyüleyecektir.

4. Google Küre

Google küresi, arama sorgusunu görüntülemenin farklı bir yoludur. Google’ın küre ayarında içeriğin tamamı küre şeklinde dağıtılır. Bir arama sayfasında, tüm öğelerin ekranı çevrelediğini fark edeceksiniz. Bağlantılar farenizin etrafında döndüğü için bu sayfada bir şey aramak zor, bu da doğru bağlantıya tıklamayı zorlaştırıyor.

5. Google Rainbow

Google Rainbow kullanılarak Google’ın araması daha renkli hale getirilebilir. Google Rainbow açıldığında renkler bir harften diğerine sürekli olarak yanıp söner. Google’ın arama sonuçlarının tüm parçaları renk değiştirir. Rainbow Google ile animasyonlu bir şekilde yanıp sönen gökkuşağı renklerinde Google bağlantılarını deneyimleyebilirsiniz.

6. Google Yılan Oyunu

Google Yılan oyunu, Nokia yılan oyunu ile aynıdır. Yılan bir taraftan diğer tarafa geçerken yemek yemeye devam edecektir. Yılan büyümek için oyunun tüm yiyeceklerini tüketmelidir. Yılanınızı hareket ettirmek için dört ok yönünü kullanmanız yeterlidir.

7. Google Gitar

Gitar çalmayı sevenler bu Google Gitarına kesinlikle bayılacak. Google Guitar, vakit geçirmenin eğlenceli bir yolu olarak gösterilebilir. Bu gitarla ilgili en güzel şey, Google’ın hassas eşleşme dizeleri notaları vermesidir! Bununla, Google’ın kesin notalar sunduğu Twinkle Twinkle, Happy Birthday, Forest Gump ve Harry Potter gibi çeşitli tanınmış melodileri çalabilirsiniz.

8. Google Pacman

Tüm zamanların bir başka klasik oyunu olan Pacman. Zorlanmadan oynamanıza izin veren harika bir Google Gravity oyunudur. Pacman, boş zamanlarınızda oynamanız en keyifli oyunlardan biridir. Bu Google Pacman oyununda, canavarlardan kaçınırken hatlar içindeki tüm topları bitirmeniz gerekmektedir. Yaklaşık 30 yıllık olan bu oyun Google’da çok sayıda kişi tarafından oynanmaktadır.

9. Google Terminali

Google Terminal, teknolojik seçeneklere odaklanmıştır. Size “MS-DOS” döneminin anılarını hatırlatacak bir Gravity hilesidir. Bu, farenizin kullanımını içermeyen, ancak klavye harflerinizin kullanılmasını gerektiren basit ve ilginç bir Google Gravity hilesidir. Google Home ara yüzündeki renkleri değiştirir. Google terminalini kullanarak ekranınızı son derece havalı bir şeye dönüştürebilirsiniz. Tarzında gerici görünse de bakışlarınızı ondan alamazsınız. Düzenin yüklenmesi birkaç dakika sürer ve yüklendiğinde kullanımı çok basittir.

10. Google Do A Varil Rulosu

Varil rulosu, web sayfasına tek bir hareketle hızlı bir dönüş sağlayan temel bir yöntemdir. Bu yöntemi denemek isterseniz, tarayıcınıza “do a varil roll” yazıp enter tuşuna basmanız yeterlidir. Sonuçlar görüntülendiğinde, sayfanız 360 derece dönecektir.

Sonuç

Denemesi çok eğlenceli olan çok sayıda Google Gravity hilesi olmasına rağmen, yaygın olarak kullanılan ve tanınan ilk on tanesinin bir listesini sizler için derledik.

Bu yazımızda sizlere Google Gravity ve onunla neler yapabileceğinizi anlattık dilerseniz Kankanı Telefona Kaydetme İçin En İyi İsimler Nelerdir? başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Serhat Yılmaz

Blog sayfamızda bilişim sektöründe edinmiş olduğum bilgi ve deneyimleri paylaşmaktayız. Yazılarımıza yorumlarınızı katarak bizleri mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu