DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi işlemi ile bayi hesabınıza tanımlı ip adreslerini görebilri ve yönetebilirsiniz.

DirectAdmin bayi hesabından ip yönetimi yapmak için öncelikle Hostixo kullanıcı hesabımızdan bayi hesabımıza giriş yapmalıyız. Sırasıyla işlemleri takip edelim.

DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi

Öncelikle Hostixo hesabımıza giriş yapıyoruz ve hizmetler bölümüne tıklıyoruz.

DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi 1
DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi 1

Ardından çıkan ekranda ürün listemizden bayi paetimize giriş yapıyoruz. Listedeki ürünlerden bayi paketinize tıklamanız paket bilgilerinize ulaşmanız için yeterli olacaktır.

DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi 2
DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi 2

Bayi hesabınıza ait detaylı bilgilerin bulunduğu ekranda alt bölümde yer alan Kontrol Paneline Giriş Yap butonuna basarak DirectAdmin panelinize girebilirsiniz ve directadmin ip yönetimi işlemine başlayabilirsiniz.

DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi 3
DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi 3

DirectAdmin bayi hesabından ip yönetimi işlemi için girmemiz gereken yer Sunucu Yönetimi bölümünün altına yer almaktadır. Burada yer alan IP Adresleri butonuna tıklıyoruz.

DirectAdmin bayi hesabından ip yönetimi 4
DirectAdmin bayi hesabından IP Yönetimi 4

Bu bölümde bayi hesabınızda tanımlı olan IP adreslerini görebilir, dilerdiğiniz ip adresini serbest bırakabilir yada tanımlı kullanıcı sayısını görebilirsiniz.

DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi 5
DirectAdmin Bayi Hesabından IP Yönetimi 5

Üzerinde işlem yapmak istediğiniz ip adresinin sol tarafında yer alan onay kutucuğunu işaretleyerek üst bölümde açılan seçenekler ile bölüm ile alakalı işlemleri yapabilirsiniz. Böylece directadmin bayi paneli ip yönetimi işlemlerinizi tamamlamış olursunuz.